Back to Question Center
0

Web Scraping Dijlentrehake dening Ahli Semalt

1 answers:

Web scraping iku mung proses ngembangake program, robot, sing bisa narik isi, data, lan gambar saka situs web. Nalika ngikis layar mung bisa nyalin piksel sing ditampilake ing layar, web scraping nyusup kabeh kode HTML kanthi kabeh data sing disimpen ing basis data. Sampeyan banjur bisa nggawe replika website ing panggon liya.

Iki sebabe gawe anyar web digunakake ing bisnis digital sing butuh panen data. Sawetara migunakake hukum ing scrapers web yaiku:

1. Panaliti nggunakake kanggo extract data saka media sosial lan forum.

2. Perusahaan nggunakake bot kanggo nambani prices saka situs web pesaing kanggo comparison pasar.

3. Bot search engine ngroyok situs kanthi reguler kanggo tujuan peringkat. Piranti alat lan bot

Alat scraping Web yaiku piranti lunak, aplikasi, lan program sing nyaring liwat database lan narik data tartamtu.

  • Ekstrak data saka API
  • Simpen data sing diekstrak
  • Ngowahi data sing diekstrak
  • Ngenali unik Struktur situs HTML

Awit bot-bot loro sing sah lan jahat ngladeni tujuan sing padha, asring kasebut identik. Ing ngisor iki sawetara cara kanggo mbedakake siji saka liyane.

scrapers sah bisa diidentifikasi karo organisasi sing duwe. Umpamane, Google bot nuduhake yen dheweke iku kalebu Google ing header HTTP. Ing sisih liyane, bot-binat sing ora bisa disambung karo organisasi apa wae.

Bots sah miturut robot situs..txt file lan ora ngluwihi kaca sing diijini kanggo scrape. Nanging bot-bot jahat ngelanggar instruksi operator lan ngreksa saka saben kaca web.

Operator kudu nginvestasi akeh sumber daya ing server supaya bisa ngreksa jumlah data lan uga proses. Mulane sawetara wong kerep bisa nggunakake botnet. Padha kerep nginfèksi sistem geografis sing dispersed karo malware sing padha lan ngontrol saka lokasi pusat. Iki minangka cara bisa ngreksa akeh data kanthi biaya sing luwih murah.

Ngikik Price

Pelaku iki ngutuk ala nggunakne botnet, sing program scraper digunakake kanggo ngikis harga pesaing. Tujuan utamane kanggo ngurangi pesaing amarga biaya sing luwih murah yaiku faktor sing paling penting sing dianggep pelanggan. Sayange, korban ngreksa rega bakal terus nemokake mundhut mundhut, mundhut pelanggan, lan mundhut revenue nalika para pelaku bakal terus seneng patronase.

Scraping isi

Kontraksi isi minangka scraping isi sing ora sah saka situs liyane. Korban jenis pencurian iki biasane perusahaan sing ngandut katalog produk online kanggo bisnis. Situs web sing nyurung bisnis karo konten digital uga cenderung ngrubah isi. Sayange, serangan iki bisa ngancurake wong-wong mau.

Web Scraping Protection

Iku rada ngganggu sing teknologi diadopsi dening ala scraping perpetrators wis render akèh keamanan ngukur ora efektif. Kanggo ngurangi fenomena kasebut, sampeyan kudu nggunakake Infaps Incapsula kanggo ngamanake situs web sampeyan. Iku njamin kabeh pengunjung menyang situs sampeyan sah.

Punika babagan Imperva Incapsula

Miwiti proses verifikasi kanthi inspeksi granular saka header HTML. Penyaringan iki nemtokake manawa pengunjung minangka manungsa utawa bot lan uga nemtokake manawa pengunjung bisa aman utawa jahat.

IP reputasi uga bisa digunakake. Data IP dikumpulake saka korban serangan. Kunjungan saka sembarang IPs bakal ditindakake maneh.

Pola Behavioural minangka cara liya kanggo ngenali bot-bot sing ala. Iku sing gedhe-gedhe sing makarya ing tingkat akeh request lan pola browsing lucu. Padha asring gawe upaya nyentuh saben kaca situs web ing wektu sing cendhak banget. Pola kaya iki curiga banget.

Tantangan progresif sing kalebu dhukungan cookie lan eksekusi JavaScript bisa uga digunakake kanggo nyaring metu bot. Paling perusahaan nggunake Captcha kanggo nyekel bot-bot sing nyoba nggambarake manungsa.

December 7, 2017
Web Scraping Dijlentrehake dening Ahli Semalt
Reply