Back to Question Center
0

Saranan Semalt: 7 Web Migunani Scraping & Alat Ekstraksi Konten

1 answers:

Nggawe situs web lan extracting isi minangka tugas ngumpulake data umum kanggo bisnis online . Luwih akeh situs sing dikempalken, lan data dijupuk saben dina. Sawetara proyèk digawa metu kanthi perangkat lunak lan piranti sing komprehensif, dene liyane bisa rampung kanthi manual. Piranti lunak ing ngisor iki ora mung gedhe nanging uga gratis biaya lan nyedhiyakake fasilitas kanggo para pengguna.

1. iMacros

iMacros yaiku extension kanggo browser web lan minangka piranti lunak paling apik kanggo programer lan non-programmer. Iku ngijini sampeyan kanggo nangkep lan muter maneh aktivitas web kayata testing, ngundhuh lan ngunggah gambar lan teks. Uga gampang kanggo ngimpor lan ngekspor data kanthi nggunakake database, file CV lan XML lan sumber daya liyane sing beda. iMacros ngrampungake tugas sing ana hubungane karo testing web lan crawling. 2. PromptCloud

PromptCloud dikenal kanthi wiyar khusus web scraping , layanan crawling web lan data extraction

Iku apik kanggo bisnis online lan startup lan bisa ngilangi ton data kanggo sampeyan ing basa sing beda lan saka platform sing beda-beda. Iku nggunakake macem-macem teknologi kanggo njaluk karya rampung kanthi bener. Sampeyan bisa nulis informasi saka blog, situs media sosial, situs web review, forum online, lan portal travel.

3. WinAutomation

WinAutomation yaiku alat otomatis lan asli sing bisa dipercaya kanggo ngatasi pangguna ing macem-macem tugas. Piranti lunak iki mbantu sampeyan ngirim formulir, nemokake data lokal, ngreksa situs web, lan nyimpen data sing diekstrak ing bentuk gambar Sampeyan uga bisa nempelake data sing diekstrak ing lembar Excel, nangani macem-macem tugas, lan ngatur file kanthi cara sing luwih apik. WinAutomation uga migunani kanggo parsing email lan tugas manajemen desktop.

4. Visual Web Ripper

Visual Web Ripper (Visual Web Ripper) yaiku piranti lunak visual sing digunakake kanggo ngreksa situs web, data panenan, lan ekstrak konten migunani kanthi cepet.

5. WebHarvy

WebHarvy minangka program ngrekam visual sing nyedhiyakake informasi sing akurat lan dianyari. kanthi otomatis ngenali pandhang web sing beda ns lan ngumpulake data migunani kanggo sampeyan. Watesan kaca bola-bali uga, kalebu teks, gambar, email, lan URL. WebHarvy ngijini sampeyan ngreksa data saka situs web sing ora biasane menehi data sing diekstrak.

6. Darcy Ripper

Darcy Ripper yaiku web crawler lan extractor data sing berbasis web Jawa. Iki dikenal kanthi antarmuka grafis pangguna, lan bisa digunakake kanggo ngundhuh data sing wis disusun kanthi cepet sajrone detik. Darcy Ripper ngijini sampeyan ngolah URL kanggo data lan download file kanggo sampeyan ing macem-macem format.

7. Ubot Studio

Ubot Studio minangka salah sawijining program ekstraksi lan program ekstraksi konten sing paling apik lan paling apik. Nerangake loro ing versi gratis lan mbayar lan aplikasi basis web. Ubot Studio ngidini kita mbangun naskah lan nglengkapi macem-macem tumindak kayata penggalian data, testing web, lan manajemen isi. Sampeyan bisa nyimpen file ing basis data utawa ngundhuh ing hard disk ing sawetara menit.

December 7, 2017
Saranan Semalt: 7 Web Migunani Scraping & Alat Ekstraksi Konten
Reply