Back to Question Center
0

Semalt: Mozenda Webscraping Software

1 answers:
Mozenda minangka alat online sing efektif kanggo wong-wong sing pengin ngekstrak data (Mozart, saka macem-macem situs web kanthi cepet. Kanthi luwih saka 10 taun pengalaman, piranti lunak ekstraksi data iki menehi opsi gedhe kanggo nyederhanakake karya analis lan pembuat keputusan. Nuduhake antarmuka loropaken pangguna sing ngidini pangguna ngumpulake sawetara data saka sumber sing beda-beda, kayata listing rega, laporan berita, review, info kontak lan akeh liyane. Saliyane, padha bisa ngatur kabeh data ing sawijining file tartamtu supaya bisa dadi efisien kanggo bisnis.

Keuntungan Nggunakake Mozenda Software

  • Iku piranti lunak platform prasaja, ing ngendi kedhaftar bisa scrape lan nyimpen data menyang komputer. Iku dikemas karo sawetara aplikasi gedhe, utamane kanggo bisnis lan sales people. Iku menehi pilihan apik; padha bisa nindakake kaya mengkono informasi kanggo mbangun modal, mriksa prices, prakiraan lan nganalisa prices produk.
  • Wartawan nduweni kesempatan kanggo ngumpulake informasi kaya sing dikarepake ing wektu nyata lan saka macem-macem situs web. Mozenda migunakake teknologi maya kanggo nyedhiyakake pangguna karo sawetara kemungkinan sange. Contone, nawakake akses data sing mulus, aman lan biaya-efektif bebarengan karo sawetara fitur apik kanggo mbantu ngrampungake proyek kanthi sukses..Padha uga bisa nggunakake kabeh data sing diklumpukake saka situs web kanggo nggolongake kategori kasebut ing macem-macem basis data kanggo nganalisis cara kasebut kanthi luwih apik. Akibaté, manajer penjualan lan pemasar bisa ngedongkrak kinerja bisnis lan dadi luwih sukses tinimbang para pesaing.
  • Pangguna ora perlu duwe program khusus kanggo nggunakake program ekstraksi data iki. Akibaté, manajer sing ngupaya nggolek data web akurat bisa nggunakake piranti lunak iki kanthi gampang tanpa nglibatake wong liya ing proses kasebut. Padha bisa nindakake karya kasebut kanthi cepet tanpa mbuwang dhuwit kanggo nyewa programer. Contone, sampeyan bisa mbangun set data sing beda-beda lan entuk asil sing dikarepake kanthi cepet supaya bisa nepaki gol perusahaan. Luwih khusus, padha bisa nggunakake format tartamtu, kaya XML, kanggo entuk kabeh informasi sing dibutuhake.
  • Mozenda nawakake scrapers web tim dhukungan sing sah kanggo mesthekake yen pangguna bisa ngundhuh kabeh informasi sing perlu lancar. Menapa malih, piranti lunak aplikasi data iki nyetel bagean latihan gratis khusus kanggo pangguna supaya bisa ngrampungake karya kanthi sukses. Padha uga bisa mriksa proyèk-proyèk kanthi pangguna kanggo mbantu supaya kabeh koreksi kasebut dibutuhake. Pangguna uga bisa njaluk dhukungan telpon utawa email lan uga bisa nduweni akses menyang forum, blog, dhukungan email lan video pelatihan. Profesional Mozenda tansah siap mbangun lan njaga proyek para pangguna kanggo mbantu ngirit wektu.
  • Kanthi nggunakake Mozenda, panemu web bisa nggawe dhaptar pasangan sing migunani. Kanthi cara iki, bisa mbangun set data sing solid. Padha kudu mung ngeklik kanggo ngenali label lan nilai khusus lan banjur bisa nyimpen data karo saben pasangan jeneng-nilai ing kolom kapisah.

Nalika manajer nggoleki nemokake piranti lunak paling apik kanggo entuk data, Mozenda minangka pilihan sing paling apik. Iku prasaja, cepet lan bisa disebarake dening bisnis sing ngarah ngatasi pesaing lan ngedongkrak kinerja.

December 7, 2017
Semalt: Mozenda Webscraping Software
Reply