Back to Question Center
0

Cara ngoptimalake dhaptar produk ing Amazon kanggo dodolan maksimal?

1 answers:

Nalika nerangake bisnis gulung-sukses ing sembarang platform e-commerce populer, nduwe dhaftar produk sing dioptimalkan kanthi apik iku persis apa sing ndadekake pangkat nawakake ing panelusuran pelanggan liwat ana. Daftar produk ing Amazon ora njlèntrèhaké aturan kasebut. Lan ing ngisor iki aku bakal nuduhake sampeyan carane nangani optimasi SEO sing tepat kanthi pandhuan langkah kanthi langkah prasaja. Sadurunge apa-apa, ayo ngadhepi - kaya ing kasus karo proses konvensional ing optimasi mesin telusur (SEO), optimasi Amazon kanggo pamriksa produk wiwit nganggo riset kunci jero. Lan aku saranake nyedhiyakake kickstart karo Alat Perencana Kata Google. Mangkono, sampeyan bakal weruh gambar gedhe saka kategori produk utawa ceruk pasar, uga istilah-istilah sing digoleki lan frasa long-buntut sing digunakake dening manggon langsung ora mung ing Amazon nanging mbokmenawa kabeh wong nganggo mesin telusur Google ing saindenging jagad . Sabanjure nerangake pilihan tembung kunci khusus dirancang kanggo daftar produk SEO ing Amazon. Aku nyaranake nggunakake kene salah siji saka riset tembung kunci lan saran saran alat panelusur ing ngisor iki, kayata AMZ Tracker, Cakupan, Kata Sial, utawa Penjual Ilmiah. Bebas milih opsi sing kasebut ing ndhuwur, amarga kabeh alat nduweni fungsi sing bermanfaat kanggo mbantu milih tembung kunci sing wis dipilih. Optimization SEO Dasar Kanggo Listing Panjenengan ing Amazon

Punika babagan carane sampeyan bisa ngoptimalake dhaptar produk kanthi cepet kanggo nyantolake dhasar - entuk kawruh ing panelusuran Amazon kanggo istilah sing disedhiyakake dening tembung kunci sing cocog. Lan sampeyan kudu luwih fokus ing bagean dhasar iki: Judhul Produk, Dhaptar Bullet Points, lan Description Item. Ing ngisor iki aku bakal duwe panjelasan singkat kanggo saben. Judul Produk

Judhul utama daftar produk ing Amazon yaiku sampeyan nemtokake akeh tembung kunci target lan frase pencarian sing kerep dipigunakaké sabisa. Elingi, Nanging, manawa sampeyan ora tau kudu ngluwihi watesan kanthi tembung kunci akeh banget. Mesthi, yen sampeyan ora pengin tumindak kasebut bisa diakoni minangka upaya manipulasi spammy utawa mesthine sing bisa uga ditrapake kanggo demotion (skenario paling awon)..Dadi, waca saran ngisor iki kanggo njaluk judhul produk SEO sing dioptimalake kanthi cara sing paling apik:

  • Judhul dianjurake supaya tetep ing 200 lan ora ana maneh karakter.
  • Saben huruf kapisan kanggo saben judhul kudu kapitalisasi.
  • Mung angka sing ditulis nganggo angka diwenehi judul produk (contone, wolung lan ora 8).
  • Aja nyakup ukuran utawa werna barang, mesthi, yen ora kagungan barang sing cocog banget. Dhaftar Bullet
    • Karakteristik peluru item kudu kaya resik lan cetha sabisa.
    • Iki nggambarake karakteristik unik produk lan unsur sing paling khas saka saben dinten.
    • Nyoroti fitur utama lan manfaat item kasebut.
    • Kabeh liya sing dimaksud kanggo ditampilake ing kothak.

    Description Item

    • Kabeh informasi kritis babagan produk kudu dilindhungi tanpa pengecualian.
    • Titik nyeri utama saka pelanggan kudu ditangani kanthi lengkap.
    • Deskripsi produk dianjurake supaya bisa dioptimalake kanthi apik kanggo tembung kunci long-tail, lan permintaan produk LSI kontekstual sing sinonim karo kategori item utawa niche.
    • Tulisan sing asli lan unik asli babagan fitur penting saka prodhuk yaiku kudu.
December 7, 2017
Cara ngoptimalake dhaptar produk ing Amazon kanggo dodolan maksimal?
Reply