Back to Question Center
0

Carane mekanisme karya panelusuran Amazon?

1 answers:

Apa sampeyan kepingin weruh carane Amazon nemtokake pangkat saben produk? Amazon nggunakake algoritma peringkat khusus sing diarani A9. Kaya Google, Amazon tansah ngrekam babagan algoritma peringkat sing utama, lan mung Amazon mangerténi apa sing digabung karo sistem peringkat.

Miturut panaliten anyar, Amazon uga wis ngungguli Google kanthi jumlah pangguna sing nggoleki produk. Kanggo aku, iki minangka alasan utama kanggo ndhelikake algoritma peringkat kanthi rahasia. Sampeyan mbokmenawa minangka bagéan saka alesan kenapa algoritma terus dianyari lan dianyari dening Amazon.

Minangka negara perwakilan Amazon, salah siji saka tujuan utama algoritma Amazon A9 kanggo nyedhiyakake pangguna kanthi asil panelusuran sing paling cocok. Mulane dheweke tansah ngupayakake asil sing paling apik lan nambah pengalaman panelusuran panganggo. Algoritma peringkat A9 kanthi otomatis sinau kanggo nggabungake sawetara fitur relevansi. Data terstruktur Amazon katalog nyedhiyakake fitur relevansi. Dadi, Amazon bisa sinau saka patron-patipane sasi kepungkur lan nyinkronake data kasebut marang apa sing penting kanggo pelanggan. Kanthi cara kasebut, saben customer ing Amazon entuk kaca asil panelusuran sing beda adhedhasar panliten, panuku, lan preferensi sadurungé. Kabeh asil panelusuran dijenengke lan diselehake ing urutan apa sing paling cocok karo pangguna.

Ing postingan singkat iki, kita bakal ngrembug faktor internal lan eksternal utami sing nyebabake pangkat Amazon lan liya-liyane sing dianggep Amazon menehi peringkat kaca tartamtu kanggo saben produk.

Amazon peringkat faktor internal

pengadilan

Ora ana pedoman tartamtu sing diwenehake babagan pengadilan Amazon sing ditemtokake. Nanging, kita bisa nyatakake yen Amazon nyatakake faktor kasebut minangka nomer lan kualitas review pangguna lan saben peringkat bintang produk..Menapa malih, Amazon ngitung jumlah klik saking panggenan lan faktor tindak tanduk liyane ingkang njlèntrèhaken pengalaman panelusuran panganggo.

  • Analisis program

Iki faktor peringkat internal mesthine penting, nanging tanpa parameter lan rincian analisis, .

  • Metrik bisnis utama

Makna kabeh apa sing ana ing Amazon. Iku kanggo nggedhekake revenue bisnis lan usaha sakabèhé. Nanging isih ora jelas apa sing digunakake Amazon kanggo nglacak lan ngukur metrik bisnis kritis. Metrik kinerja Amazon

Kepuasan pelanggan minangka salah sawijining ukuran kinerja sing paling signifikan Amazon njupuk menyang akun kanggo nemtokake carane sampeyan nindakake minangka bakul ing Amazon. Pedagang online bisa mriksa kepiye babagan kepuasan pelanggan, merujuk menyang Dashboard akun Health.

Apa faktor sing bisa mengaruhi peringkat Amazon sampeyan? Pangkat Sales

Pangkat Sales faktor peringkat Amazon sing bisa langsung ndadekake posisi produk sampeyan ing kaca asil panelusur. Pangkat sing luwih dhuwur sampeyan, skor relevancy luwih apik nalika pelanggan nggoleki produk sing arep dibeli. Kanggo nambah peringkat dodolan ing Amazon, sampeyan kudu nggawe tawaran luwih apik.

  • Klik liwat Rate

Nalika pangguna nyelipake pitakonan menyang Amazon, sampeyan bisa mikir babagan purchasing something. Kanggo ngrangsang customer supaya nggawe order, Amazon menehi daftar produk sing dicetak dening algoritma lan kadhaptar ing urutan peringkat relevansi. Nalika pangguna entuk dhaptar sing cocog karo produk pitakonan, Amazon wiwit nglacak apa sing diklik ing sabanjure. Dadi, Amazon ngitung tarif klik-tayang lan nggabungake statistik kasebut dadi algoritma.

December 7, 2017
Carane mekanisme karya panelusuran Amazon?
Reply