Back to Question Center
0

Apa ciri utama Amazon keywords sing bakal dikenalake dening saben wong sing bisa didol?

1 answers:

Ngomongna, tembung kunci Amazon asring kaya sing padha karo panjalukan panelusuran sing diisi dening pangguna sing ngembara menyang Google search bar. Akibaté, bakal ndeleng salah siji kaca individu utawa asil sing cocog karo daftar sing ditampilake nalika ngetik query telusuran. Lan pentinge nangani riset tembung kunci sing bener wis dikenal dening sebagian besar webmaster lan pengusaha online, paling ora sing nganggo toko drop-shipping, kaya e-commerce. Ora bisa ngomong yen mbok menawa kabeh SEO sing kepenak wis ditampa amarga - konten tansah dadi raja, nalika teka kanggo ngoptimalake panelusuran. Lan pilihan tengen tembung kunci, digabungake karo pemrograman berorientasi shopper sing tepat apa sing nggawe sukses mbokmenawa saben proyek online modern, kanthi ora ana pengecualian. Mulane aku kudu setuju karo saliyane ngomong yen nalika nerangake tembung kunci Amazon, riset sing jero banget mesthine njupuk 80% dominasi ing gaweyan global, nanging sisa proyek sing isih ana sekitar 20%. Kata kunci ing umum, kata kunci emas kasebut minangka salah siji saka aset terkenal ndhuwur sing ditemokake ing arsenal saben saben e-commerce sing sukses. seller. Temtunipun, amargi para pengusaha online sedaya punika pinter saged ngertos sapunika lan kangge sedaya - tembung kunci emas punika persis ingkang mbudidaya konversi ingkang langkung inggil. Wekdal punika, kata kunci punika dipun raosaken kangge ngasilaken dhuwit. Punika ingkang kedah sampeyan mangertosi babagan papat fitur kunci.

Papat Fitur Utama Amazon Golden Keywords

Ing tembung liyane, kata kunci emas sing dimaksudke kanggo bisa ngirit volume volume lalu lintas sing cukup menyang dhaptar produk. Wigati, nanging, tembung sing dituntut kuwi isih kudu tingkat persaingan sing bisa ditampa kanthi wajar - mung supaya sampeyan bisa nggedhekake wong-wong mau kanthi tenang. Saliyane, saben kunci emas kudu nduweni sipat komersial sing kuwat saengga akeh pelanggan sing durung berkembang bisa nggolekake dhuwit ing akhir perjalanan kanggo dadi pembeli nyata.

  • Volume Panelusuran - bisa ditemokake karo tembung pariwara Google sing apik. Alat iki mbokmenawa minangka pilihan sing paling prasaja kanggo miwiti nliti pariwara Amazon kanthi cara sing paling apik.
  • Analisis Kompetisi - kudu ditangani kanthi manual, sauntara pesaing uga bisa dicek kanthi kerangka kerja khusus piranti lunak online kaya Long Tail Pro, Kata Kunci Merchant, utawa Jungle Scout. Kabeh mau cukup apik kanggo mbantu sampeyan tugas. Dadi, iku mung sampeyan sing arep nyoba dhisik.
  • Search Intent - tegese tembung kunci sing ora ditemokake kanthi gampang bisa nggawa bobote luwih akeh, saengga dadi luwih kuat tinimbang keuntungan, tinimbang sembarang tembung Amazon liya kanthi volume pencarian sing luwih dhuwur.
  • Sarat Siap-kanggo-tuku - biasane digunakake dening pelanggan potensial sing cedhak karo keputusan akhir kanggo nggawe tuku. Contone, sadurunge ngilangi item sing dipilih menyang kertu, paling kita kadhangkala mriksa maneh, wektu iki nggabungake panjaluk telusuran sadurungé karo sawetara istilah sing siap tuku kaya "paling apik", "peringkat paling dhuwur", " kualitas "," ngendi aku bisa tuku "," kesepakatan paling apik ", etc.
December 7, 2017
Apa ciri utama Amazon keywords sing bakal dikenalake dening saben wong sing bisa didol?
Reply