Back to Question Center
0

Carane milih tembung kunci niche sing apik tenan kanggo Amazon?

1 answers:

Bab sing ana akeh apik Amazon niches - lan kabeh padha mung watara kita. Nanging yen sampeyan pengin nggawe keuntungan nyata metu ana, sampeyan kudu nglakokake riset kunci jero sing spesifik, adhedhasar validasi niche sing tepat sing ditargetake kanggo ndeteksi tembung kunci niche sing paling unggul kanggo Amazon. Mulane sampeyan kudu ngerti carane nemokake nuggets emas paling larang lan langka katon ana ing kono. Elinga, kanggo mesthekake tembung kunci niche dhuwur-kinerja sampeyan pancene duweni potensi, sampeyan bakal kudu fokus utamane ing ceruk eommerce lan kategori produk sing bisa ditemtokake akal minangka gedhe. Elingi, iku penting banget kanggo duwe titik wiwitan sing tepat, sanajan kabeh toko bisnis, bisa uga nyedhiyakake lelungan ritel kanggo ndeleng bisnis sampeyan ing bisnis Amazon.

Apa Ndadekake Kunci Niche Kinerja kanggo Amazon?

Iki mung sing ora duwe pikiran, nanging mbokmenawa apa wae sing ndadekake dhuwit bisa diarani duwe bathi, bener? Lan saka sudut pandang Amazon, definisi sing cetha lan prasaja kudu diupdate sajrone siji kondisi - nemokake niche sing apik banget ing Amazon tegese wis samesthine kanggo nggawa panggabungan singa saka total bathi sing dikarepake saka metu - liwat wektu paling singkat bisa.

Apa sampeyan target niche sampeyan pancene sing duwe bathi?

Carane ngerti sampeyan wis ing panggonan sing bener supaya sampeyan bisa nyimpen njelajah paling apik niche tembung kunci kanggo Amazon? Ing kasunyatan, sampeyan ora bisa nelpon niche kaya nggoleki, nalika temuan sampeyan adhedhasar, umpamane, mung volume panelusuran sing cukup ngiyataken, uga jumlah produk sing cukup ngedhunake luwih saka siji ewu dolar. Sing ora bakal cukup amarga sampeyan bakal entuk paling sethithik titik-titik kasebut (yen ora kabeh) sing nyambung banget yen sampeyan pengin mbuwang wektu lan gaweyan. Mekaten. Dadi, nalika nggoleki tembung kunci sing apik kanggo Amazon, luwih apik sampeyan nganggep dhaptar peluru points.To njaluk kesempatan sing paling dhuwur kanggo nemtokake tembung kunci sing apik kanggo ningkatake Amazon, priksa manawa sampeyan ing panggonan sing bener.

Ideally, kinerja umum niche kudu narik kawigaten faktor ing ngisor iki:

  • Volume panelusuran banget.
  • Konsisten ngembangake tren munggah ing volume panelusuran akeh.
  • Tingkat kompetisi Google sing kurang cukup.
  • Product is available in large amounts.
  • Ana akeh review customer katon kanggo saben item ana liwat ana.
  • Kabeh ing kabeh, tag rega sing cukup dhuwur kudu luwih disengaja.
  • Jangka urip produk tahan lama tanpa pangopènan utawa karya layanan ketat sing dibutuhake.
  • Jumlah tembung kunci sing cukup akeh sing menehi sampeyan ruang kosong sing cukup kanggo pamindhahan sabanjure.
December 7, 2017
Carane milih tembung kunci niche sing apik tenan kanggo Amazon?
Reply