Back to Question Center
0

Apa dandan peringkat Amazon kontribusi kampanye optimasi sampeyan?

1 answers:

Amazon minangka platform dagang sukses lan terus-terusan ing ngendi saben penjual bisa ngunggahake dhuwit lan ningkatake merek. Nyedhiyakake akeh keuntungan kanggo bisnis e-commerce sing menehi keuntungan gedhe lan pelanggan reguler. Saben uwong bisa ngembangake bisnis ing Amazon amarga butuh wektu lan usaha sing sethithik. Nanging, apa alesan kanggo bisa ditampilake ing Amazon minangka pelanggan potensial sampeyan ora bisa nemokake produk sampeyan? Minangka Amazon minangka platform sanget kompetitif, sampeyan kudu bisa ngerjakake kanthi cepet miturut optimisasi listing lan ngembangake kampanye marketing menang. Kanggo mangerteni sukses kampanye optimasi lan marketing, sampeyan kudu mriksa posisi pangkat produk terus-terusan. Yen sampeyan ngedol luwih saka limang produk, bakal angel trek kabeh posisi kanthi manual. Mulane ing artikel iki kita bakal ngrembug pemeriksa peringkat Amazon efektif sing bisa nyumbang kontribusi optimasi Amazon kanthi signifikan. Nanging supaya kita luwih dhisik nimbang apa penting banget kanggo ngetung pangkat produk ing Amazon.

Apa sampeyan kudu nglacak pangkat produk ing Amazon?

Yen sampeyan bisa ngenali tembung kunci sing ditargetake lan carane produk sampeyan digunakake kanggo wong ing kaca asil panelusuran Amazon, sampeyan bakal bisa nambah optimasi listing lan mbenerake kasalahan sing ana. Sampeyan kudu nindakake tes pamisah lan menehi penemu kata kunci kanggo nemokake istilah sing paling relevan lan ditargetake kanggo listing sampeyan. Istilah panelusuran tartamtu lan dawa-buntut duwe maksud liyane saka liyane lan bisa dadi panggunggaling peringkat kanggo bisnis cilik utawa mentas diadegaké. Nanging, wigati maneh istilah sing digoleki narik kawigaten luwih akeh tinimbang istilah sing luwih apik.

Iku cukup kanggo trek sampeyan rangking ing saben dina, mingguan, utawa saben wulan basis. Kanggo nggawe riset kanthi rutin, sampeyan butuh sawetara perangkat lunak online otomatis kayata Splitly utawa AMZInsight. Amazon panggolekan alat ngawasi bisa nindakake kabeh layanan analitis lan riset kanggo sampeyan ing latar mburi kanggo produk label pribadi sampeyan..

Sawetara pedagang online dadi kecewa nalika ndeleng fluktuasi ing peringkat rangking. Nanging, ora ana alesan kanggo kuwatir. Umum kanggo produk sing bubar bubar. Menapa malih, variasi gumantung ing tingkat kompetisi niche pasar, popularitas produk, musim taun, lan faktor sanèsipun. Begjanipun, kanthi nggunakake piranti lunak peringkat profesional, sampeyan bakal entuk gagasan pangkat rata-rata kanggo produk sampeyan ing wektu sing padha. Keuntungan sing paling penting sampeyan bisa njaluk saka perangkat lunak peringkat online yaiku sampeyan bisa ngerayakake nalika posisi pangkat produk nambah lan tetep mantep yen tetep stabil. Menapa malih, sampeyan saged reaktif menawi pangkat sampeyan nempuh.

Dadi, penting kanggo entuk pangkat kunci otomatis, supaya sampeyan bisa ngenali poin sing kuat lan kurang saka kampanye optimasi lan uga ngenali carane pangkat sampeyan kanggo iki utawa istilah sing digoleki. Nanging, pangkat produk ora mung metrik sing penting sing kudu dilacak kanthi rutin, nanging uga ana hal-hal penting liyane kayata kecepatan, lalu lintas, lan sesi, review lan liya-liyane. Kabeh metrik iki sampeyan bisa nggunakake piranti kasebut ing ndhuwur Amazon. Minangka saudagar online sejahtera, sampeyan kudu nyimpen tampilan sakabèhé kabeh metrik peringkat sing bisa entuk manfaat menyang pangkat produk ing Amazon SERP.

Alat panelitèn online sing saya kerep digunakake nyedhiyakake kula karo laporan biasa. Nyedhiyakake banget nalika sampeyan duwe gambaran kabeh situasi peringkat saiki lan bisa mbandhingake posisi sadurunge lan saiki.

Dadi, aku bisa nyatakake dering peringkat Amazon kanthi nyata bisa nylametake wektu sampeyan lan nyedhiyakake data peringkat sing paling relevan lan akurat sing kudu dilakoni kanthi apik ing Amazon.

December 7, 2017
Apa dandan peringkat Amazon kontribusi kampanye optimasi sampeyan?
Reply