Back to Question Center
0

Apa kesempatan sing paling apik kanggo nemokake tembung kunci Amazon?

1 answers:

Yen sampeyan mbukak bisnis sampeyan ing Amazon, penting banget kanggo nglakoni riset kunci lengkap. Istilah-istilah sing luwih ditargetake sampeyan nemokake, sing luwih dhuwur sampeyan bakal peringkat ing Amazon SERP lan lalu lintas luwih organik sampeyan bakal narik. Nerjemahake wektu kanggo nemtokake istilah sing paling cocok kanggo niche sampeyan bisa nggedhekake potensial bisnis lan ngunggahake posisi produk kanggo istilah sing paling digoleki ing Amazon. Nanging, ora cukup mung nemokake cocok kanggo istilah sing digoleki bisnis; sampeyan uga kudu strategically digunakake. Amazon menehi sampeyan kesempatan iki.

Ana paling ora telung bagean sing bisa nyisipake tembung kunci sing diangkut - judhul, deskripsi lan bullet points. Kabeh unsur-unsur kasebut penting ing sawetara kapasitas, nanging aspek paling penting lan dibandhingake yaiku judhul prodhuk. Nduwe daya peringkat paling penting kanggo listing. Yen sampeyan duwe judhul tembung-kunci, sampeyan bakal bisa pangkat kanggo akeh pitakon panelusuran. Sampeyan wis mbokmenawa nyathetake dhaptar produk kanthi irah-irahan produk sing dianggo dawa lan keyword ing Amazon. Minangka aturan, gelar kasebut luwih apik ing Amazon tinimbang sing luwih cendhak lan tepat. Dene kita bisa mirsani prabédan gedhé antarane aspèk optimisasi Amazon lan Google. Nalika ing Google judhul sampeyan kudu tepat lan nyatakake idea utamane situs web, ing Amazon, judhul nyuguhake akeh informasi babagan produk sampeyan. Pangguna ora asli kaya ukara sing dawa, nanging algoritma Amazon A9 bisa nemokake nilai kasebut. Dadi, kanthi irah-irahan sing nduweni tembung kunci, produk sampeyan bakal diindeks kanggo macem-macem istilah sing relevan.

Nalika nduweni judhul gedhe perlu, mung setengah saka perang. Yen sampeyan kepengin entuk pangkat dhuwur kanggo maksud apa wae istilah sing dituju, sales kudu didhudhuk dening listing kanggo nuduhake Amazon sing listing produk sampeyan cocok banget kanggo istilah-istilah sing digoleki. Mulane ing artikel iki kita bakal ngrembug carane nggawe riset tembung kunci ing cara profesional lan nggawe listing Amazon minangka akeh efisiensin sabisa..

Pangoptimal keyword riset lan listing optimasi

Miturut data statistik, katelu saka kabeh panelusuran produk diwiwiti ing platform dagang Amazon. Iku platform banget padhet lan kompetitif karo mayuta-yuta produk sing beda-beda. Mulane dudu panggonan paling apik kanggo nelusur lan nemokake produk anyar. Pencarian Amazon nyedhiyakake asil cepet ing pitakon karo dhaptar paling relevan lan cocok produk. Mulane, penting banget kanggo katon ing ndhuwur dhaftar nalika pelanggan potensial sampeyan nggoleki tembung sing ana hubungane karo produk sampeyan. Prinsip-prinsip dhasar sing bisa nulung sampeyan kanthi dhuwur ing asil panelusuran Amazon, kalebu jumlah lan kualitas review, riwayat penjualan Amazon, nomer tawaran apik, rating bintang, dhukungan pelanggan, lan carane cocog produk sampeyan iku kanggo pitakonan sing digoleki. Nalika sapérangan aspèk kasebut mbutuhake wektu lan upaya sing penting, optimasi listing Amazon bisa langsung dikontrol.

Cara nggoleki kunci kanggo optimasi listing Amazon?

Ana sawetara cara kuantitatif kanggo nemokake tembung kunci sing sampeyan kudu nyakup ing listing kanggo ngoptimalake relevansi kanggo pitakonan pitakon sing paling umum.

Ana rong cara carane sampeyan bisa nindakake riset tembung kunci - kanthi manual lan kanthi otomatis. Varian pungkasan sing paling umum dipigunakaké ing jaman saiki amarga nyimpen cukup wektu lan nyedhiyakake asil paling akurat adhedhasar riset niche pasar sing komprehensif lan analisis kompetitif.

Mulane aku maringi pitutur marang sampeyan milih piranti lunak otomatis profesional kanggo kasil ngaktifake kampanye optimasi Amazon. Saka alat panelusur kunci paling efektif, aku bisa nemtokake sing kasebut ing ngisor iki - Google Keyword Planner, Amazon Keyword Planner lan Jungle Scout.

December 7, 2017
Apa kesempatan sing paling apik kanggo nemokake tembung kunci Amazon?
Reply