Back to Question Center
0

Cara milih niche tengen ing Amazon lan ngenali kata kunci sing paling digoleki ing kono?

1 answers:

Kaping pisanan, aku saranake miwiti cara sampeyan nemokake tembung kunci paling digoleki ing Amazon karo tabel prasaja digawe, contone, nggunakake Google Spreadsheets. Bab punika sampeyan kudu mangerteni apa sing paling dituntut ing wayahe, adhedhasar kang duweni potensi menehi margine sing paling dhuwur. Lan luwih apik sampeyan bakal nyelehake paling sethithik opsi janjine sing sithik. Mangkono, luwih gampang kanthi cepet mbedakake titik-titik sing lemah kanthi deteksi, uga kanthi jelas mbentuk sisi sing paling kuat sing ditindakake saben niche, sejajar karo njlentrehake tembung kunci sing paling digoleki lan sembarang ungkapan populer ndhuwur sing relevan karo industri utawa kategori produk.

Dadi, nalika sampeyan nggawe dhaptar daftar utama, wektu kanggo narik kabeh kombinasi potensial babagan tembung kunci niche sing paling digoleki ing Amazon. Lan perlu kanggo nutupi kabeh parameter inti lan statistik web umum kanggo saben item sing arep dideleng. Punika cara sing paling disenengi kanggo ngisi daftar dhaptar utama ing Google Spreadsheets - priksa manawa kabeh wis disimpen ing ngisor iki:

1. Niche - kudu dadi kolom pisanan panetepan sampeyan miwiti karo. Mung nerusake kanthi nyaring saben variasi ala sing cetha kanggo nduweni kolom sing saiki diisi karo kandidat sing isih ana sing bisa nyana sampeyan bisa dadi pilihan final kanggo niche tengen ing Amazon karo tembung kunci sing paling digoleki sing cocog karo kategori kasebut.

2. Rata-rata Volume Panelusuran - kene sampeyan disaranake nulis saben volume volume panelusuran rata-rata sing dijupuk. Secara default, nilai rata-rata iki bakal ditampilake liwat alat KWFinder.

3. Rata-rata Range Volume Panelusuran - kolom iki diwenehake kanggo nuduhaké tren utama volume panelusuran lan pola prilaku umum babagan fluktuasi aktif (saka wangun paling ngisor nganti paling dhuwur saka owah-owahan). Petunjuk: luwih apik sampeyan kudu mbagi bagéan data kanthi saben wulan.

4. Daya saing Keyword - sing tepat ing ngendi sampeyan nemtokake evaluasi kunci tartamtu sing nuduhake komponen kompetisi lan frekuensi sing paling dhuwur nelusuri tembung kunci ing niche. Yen sampeyan nggunakake KWFinder, sampeyan bakal didhukung kanthi metrik daya saing sing beda-beda. Maksudku, sakperangan alesan padha nyebataken SEO Competition Rank.

5. High DA - gunakake piranti KWFinder utawa SERPchecker kanggo nemtokake pirang-pirang situs utawa kaca web sing ditampilake ing ndhuwur-10 asil panelusuran Google wis entuk skor Domain Authority sing luwih saka 40 poin.

6. Dhuwur PA, CF, TF - cetha kanthi gamblang lan kaya karo kolom sadurungé, telung bagean sabanjuré bakal nuduhaké cacahing situs / kaca sing padha karo Kaca Dhuwur (PA), Citation Flow (CF), lan uga Trust Flow (TF).

7. Potensi Minimalitas Minimal - kolom pungkasan lan paling penting sing ditrapake kanggo nyorot beda utama lan tujuwan utama ing tembung kunci sing paling digoleki kanthi nyenengake Amazon sing paling disenengi. Kanggo pitungan (ya, bisa uga katon salah siji) Aku saranake nggunakake AmaProfits dot com utawa layanan online sing padha sing padha - lan wis rampung.

December 7, 2017
Cara milih niche tengen ing Amazon lan ngenali kata kunci sing paling digoleki ing kono?
Reply