Back to Question Center
0

Apa aku bisa ndeleng ndhuwur tembung kunci Amazon nggunakake piranti lunak prasaja?

1 answers:

Ora perlu dikatutake yen donya peringkat telusuran online diputer utamane babagan riset tembung kunci lan pilihan sing tepat. Lan ora sengaja apa waé perlu mlaku sawijining strategi tembung kunci - bisa dadi salah siji saka telusuran online liwat mesin telusur utama (kayata Google dhewe, Yahoo, Bing, lan liya-liyane), utawa strategi promosi tembung liyane sing durung dituju ndhuwur panggonan blanja populer, kayata Amazon utawa eBay. Bentenane mung ing antarane panelusuran online standar lan bisnis e-commerce utawa bisnis gulung sing kasebut minangka riset kuwi kudu luwih ditujokake nganggo niche lan berorientasi kompetitif. Lan ing ngisor iki aku bakal nuduhake sampeyan loro cara prasaja kanggo ndeteksi nelusur ndhuwur Amazon kanthi tembung kunci. Dadi, kanggo nggunakake wawasan kompetitif kaya kanggo entuk manfaat dhewe, aku suggest salah nyoba platform khusus ngarang (Keyword Inspector), utawa urip klasik ing layanan sampeyan gratis, kaya tansah. Keyword Inspector

Keyword Inspector yaiku platform online khusus sing bisa mbantu sampeyan nggoleki nggoleki ndhuwur keyword Amazon kanggo listing produk utawa kategori. Platform iki uga migunani karo fitur unik sing dikenal minangka Trending Keyword Search. Sampeyan bisa ngidini sampeyan nggarap jadwal cepet-mriksa sing kerep lan tansah tetep up-to-date karo saben tembung anyar sing anyar mentas munggah ing ndhuwur panggon Amazon. Apa liyane - Keyword Inspector duwe rong pilihan banget panas (dikenal minangka Indexation Tester lan Reverse ASIN), sing cukup apik-performa yen sampeyan kudu nduwe dhaftar produk apik sampurna optimized kanggo entuk paling gampang bisa online cahya liwat ana. Ingkang awon namung babagan platform riset tembung kunci punika sayangipun, boten wonten versi gratis ingkang kasedhiya. Cukup nyoba kanggo nggawe sampeyan arep entuk langganan saben wulan utawa tetep tanpa.

Google Keyword Planner

kaca-kaca kanggo golèk Google asli, utawa nggarap babagan dhaptar produk kanggo bisnis e-dagang utawa nyelehake. Maksudku, kanggo sawetara alasan, Planner Keyword lawas sing apik dening para raksasa panemuku ing dunya wis kalah ing popularitas, utamané ing taun-taun pungkasan. Kanthi akeh banget platform eommerce sing beda lan alat sing gegandhengan sing khusus disesuaikan karo kabutuhan lan tujuane, kerangka asli Google (a.k.a. Google AdWords) wis nahan kekuwatan mantan. Maksudku, perancang Keyword mung alat siji antarane macem-macem fitur liyane (lan tansah gratis!), Sing kalebu ing AdWords minangka standar. Lan isih banget migunani ora mung minangka kerangka iklan sing kuat, nanging kanggo nggoleki, contone, nggoleki Amazon ndhuwur karo tembung kunci utama lan frasa kunci long-buntut sing relevan.

Sawise kabeh, ayo ngadhepi - kabeh sing ana ing sekitar kita tansah berubah. Nanging ora ateges kita kudu tetep looking for toolkit anyar, piranti lunak, utawa mung solusi sing anyar. Ya, kadhangkala wong gedhe, nanging wong, aku isih pracaya Google Keyword Planner isih muter, paling sethithik kanggo tugas sing durung komprehensif kanggo tetep diupdate ing nggoleki produk Amazon sing paling populer karo tembung kunci sing bener.

December 7, 2017
Apa aku bisa ndeleng ndhuwur tembung kunci Amazon nggunakake piranti lunak prasaja?
Reply