Back to Question Center
0

Alat Scraping Website Kanggo Ngemot Kabeh Pranala Saka A Page - Saran Semalt

1 answers:

Ngeculake pranala saka kaca web tansah angel. Sampeyan kudu nyalin tautan sing dikepengake siji-sijine, lan cukup monoton lan nyenengake. Nanging, ana sawetara program web basis kanggo ngekstrak kabeh pranala saka situs web lan blog sing dikarepake tanpa masalah. Sisih paling apik yaiku program kasebut bisa digabung karo browser IE, Firefox, Chrome, lan Safari.

1. IWebTool Link Extractor:

IWebTool Link Extractor iku piranti lunak basis web sing populer lan extension Firefox. Bakal ngundhuh data kanthi langsung ing mesin sampeyan. Sawise diinstal lan diaktifake, program iki bakal nggawe proses scraping luwih gampang lan cepet. Ngecek data saka kios warta, portal travel lan situs ijol-ijolan ora tau gampang. Kanthi piranti lunak iki, sampeyan bisa nindakake tugas sing akeh tanpa masalah. Ngidini mung limang panjalukan saben jam lan alat kasebut bisa dianggo kanthi lancar. Sawetara opsi sing penting iku Judhul lan jangkar teks tombol lan opsi Google Page-Rank.

2. Link Extractor:

Iku alat web basis liyane sing ngekstrak kabeh pranala saka kaca web sing dipengini. Link Extractor minangka alternatif gedhe kanggo Scraper Web lan Outwit sing mung kasedhiya kanggo pangguna Google Chrome. Bentenipun, program punika saged nyambut damel ing kabeh browser web lan ngobrol kaping sekaligus. Paling dikenal kanggo sifat lan kemampuan ekstraksi data sing dinamis lan ngurus kaca kanthi kode Ajax lan Javascript..Iki nuduhake data sing diekstrak ing bentuk tabel lan dhaptar sing gampang.

3. FireLink Report:

Iku ora mung Firefox nambah-on nanging uga program basis web banget. Ekstrak kasebut ngeculake lan ngrusak data saka situs berita, feed RSS, blog lan profil media sosial tanpa masalah. Iku menehi pilihan kanggo nyaring data adhedhasar situs lan syarat sampeyan. Laporan FireLink dianggo ngekspor pranala lan ngupdate dataset.

4. SEM Link Extractor:

SEM Link Extractor uga misuwur kanggo ekstraksi link lan sipat scraping web. Iku salah sijine program paling gampang lan paling apik kanggo ngekstrak kabeh pranala saka kaca web. Dashboard visual bakal nggawe proses extracting luwih gampang lan trep. Apa sampeyan pengin ngreksa data saka pranala prasaja utawa nindakake proyèk-prolik data fetching rumit, program iki bakal nindakake kabeh kanggo sampeyan tanpa masalah.

5. SEOquake Link Extractor:

SEOquake Link Extractor iku aplikasi berbasis web liyane. Ora perlu ngundhuh, lan sampeyan bisa entuk manfaat saka online. Iku mbantu sampeyan extract kabeh pranala saka kaca web tartamtu lan crawls lan njupuk data nyata-wektu. Iki bakal nuduhake kekayaan pranala ing wangun kaca web Google lan kaca sing dituju.

6. OutWit Hub Link Extractor:

Punika liyane extractor link basis apik lan pinunjul. Perangkat lunak scraping web gratis iki ndhukung data rumit lan prasaja situs web sing nggunakake javascript, cookie, pangalihan, lan AJAX. Iki dilengkapi teknologi learning machine, bisa maca lan ngowahi data saka format siji menyang liyane. Sampeyan bisa nindakake nganti limang proyek nyusup nganggo extractor link iki. Iku kalebu loro pranala internal lan eksternal lan nawakake akeh opsi nyaring.

December 7, 2017
Alat Scraping Website Kanggo Ngemot Kabeh Pranala Saka A Page - Saran Semalt
Reply