Back to Question Center
0

Semalt: Trik Spammers Digunakake Kanggo Meningkat?

1 answers:
Michael Brown, Semalt Customer Success Manager

, nyatakake yen sampeyan ora krasa ati-ati, spam bakal tansah njaluk email spam ing kothak mlebu. Apa sing angel dipahami yaiku carane spammers ngatur kabeh alamat email kasebut. Senajan sampeyan bisa njupuk sawetara langkah-langkah pencegahan, ana sing ora bisa dilakoni karo masalah kasebut. Ing jangka panjang, spammers tansah golek cara kanggo njaluk sampeyan alamat email. Pangguna mung ora ngerti alesan ing balik laku ala iki.

Voxbox World Telecom Inc Kanada ora dianggep minangka perusahaan sing duwe bathi. Nanging, spammers ora prihatin. A spammer sing nelpon piyambak Francis hyped perusahaan iki ing pesen layang. Francis mung dituku saham saka Voxbox lan banjur mutusake kanggo ngirim pesen spammy kanggo nemokake panarima rakus lan ngedol dhuwit kanthi keuntungan.

Skema saham "mbuwang lan ngrokok" dadi banget populer. Sanajan sampeyan duwe filter spam, spammers tansah nemokake cara kanggo nyegah supaya email spam dikirim menyang panampa sing dimaksud. Padha seneng nggunakake strategi kasebut ing ndhuwur amarga ngidini supaya sukses tanpa duwe pranala menyang situs web sing arep spam. Kabeh sing dikarepake yaiku pesen sing nyebabake saham.

Panaliten sing dilakokno dening Jonathan Zittrain, profesor Universitas Oxford lan Laura Frieder, asisten profesor Universitas Purdue, nunjukake yen alasane spammers bisa berkembang amarga skema iki bisa digunakake! Yen kabeh dadi miturut rencana, dheweke nggawe kira-kira 5 persen maneh nalika wong-wong sing bisa tuku saham bakal ngetokake 7 persen investasi.

Kabar apik yaiku sampeyan bisa nggunakake cara sing gampang nanging efektif kanggo njaluk nyisihaken spammers. Kaping pisanan, sampeyan kudu mbusak spam. Ora ketompo yen becik lan pikantuk tawaran kasebut, nolak lan aja tuku saham. Amarga mayoritas wong tuku mung amarga ora ngerti yen spam. Lan tansah elinga yen nyoba kanggo nggawe dhuwit cepet bisa muter trik ing awak.

December 7, 2017
Semalt: Trik Spammers Digunakake Kanggo Meningkat?
Reply