Back to Question Center
0

Piranti kasebut bisa menehi saran kanggo nglacak dodolan Amazon sainganku?

1 answers:

Menganalisa kompetisi minangka bagean penting saka riset ditangani dening saben bakul sukses ing Amazon. Yen sampeyan uga kudu ngetutake dodolan Amazon saka saingan sampeyan, iki minangka lembar kerja singkat kanggo mbantu sampeyan. Apa kompetisi sampeyan pancen sing utama? Apa bisa luwih apik? Apa produk sampeyan bisa dikatutake miturut listing sampeyan? Punika bab utama kanggo sampeyan kanggo netepi perhatian sing tepat - kualitas review, promosi, lan daftar. Ayo ndeleng wong siji ing ngisor iki.


Ulasan

Iku ora apik, nanging review sumber banget pancene riset pesaing awal. Ora perlu ngandhani yen review customer babagan produk padha bisa menehi sampeyan babagan pikiran babagan apa bab bisa apik, utawa kosok balene nyingkiri. Lan aturan sing paling dhuwur yaiku limang wong sing ngedol dhuwit sing ngasilake produk sing padha uga duwe watara telung atus usulan customer. Nanging bagean singa sing bisa ditemokake kanthi tanpa ninggalake umpan balik. Dadi, apa sing bisa dilakoni? Aku nyaranake nggunakake alat online gratis Feedback Genius. Sampeyan ora mung bakal ngirim kabar menyang saben umpan balik negatif utawa review customer supaya sampeyan bisa nganyari kanthi cepet ing kabar sing luwih cetha nanging bisa nduwe emailing otomatis, sing dadi pangeling-eling sing sopan nyatakake saben panuku anyar nyatakake komentar utawa mirengake opo.

Promosi

Kadhangkala pesaing sing paling cedhak bisa tiba-tiba metu kanthi massal, lan akeh pesenan sing ditindakake kanthi promosi ditangani kanthi bener. Lan nalika sampeyan ngira yen strategi khusus pesaing utawa mung rencana sing cerdas pancen bisa dianggo - kok ora ngetutake usaha dodolan Amazon lan promosi mungsuh kanggo nggunakake pihak sing paling kuat kanggo kauntungan dhewe? Punika nalika alat Big Tracker online saged dipundamel. Kanthi alat mbiyantu, sampeyan ora mung bisa nglacak promosi sales Amazon, ragad diskon saka saingan pasar nanging nyimpen kabeh data promosi ing rekaman. Rencanakan pamindhahan sabanjure wis ngerti apa pesaing sampeyan nindakake cara sing paling apik kanggo sampeyan mung ngetutake setelan.

Listing Quality

Iki minangka area utama pungkasan sing fokus kanggo tetep metu saka kompetisi. Lan ngapikake kualitas dhaptar produk kanthi optimalisasi optimasi sing tepat apa sing biasane ndadékaké mbokmenawa eksposur sing paling apik ing panelusuran online liwat ing kono. Punika carane sampeyan bisa njupuk timbal - mung trek keywords sales keywords digunakake dening ndhuwur sellers kanggo nggawa sing paling digoleki menyang judhul produk, deskripsi, bullet points, etc. Lan aku nyaranake nyoba alat Jungle Scout sing bakal nylametake kowe jam riset intensif lan nyinaoni. Ndelok metrik kunci pesaing lan entuk saran tembung kunci sing bener lan wawasan sing wigati babagan nggunakake tembung katrangan sing paling apik kanthi cara sing paling pinter. Sampeyan bisa uga mriksa alat Merchant Words, sing bener-bener ditargetake ing tren pencarian Amazon, kanthi volume panelusuran sing paling dhuwur lan katrangan sing bener sing digunakake dening para panuku urip ing kana.

December 7, 2017
Piranti kasebut bisa menehi saran kanggo nglacak dodolan Amazon sainganku?
Reply