Back to Question Center
0

Apa bisa cepet ndeteksi item paling digoleki ing Amazon?

1 answers:

Jawaban singkat ya, sampeyan bisa. Lan ora angel kanggo nemokake item sing paling digoleki ing Amazon kanggo nyakup wong-wong mau ing dhaftar Panjenengan lan pungkasanipun nemoni tuntutan niche sing lengkap. Ann sampeyan kudu nduwe toolkit tengen utawa platform siji-mandheg ngliputi kabeh kabutuhan babagan riset kompetitif lan nlacak metrik kinerja tombol ing Amazon. Nanging yen aku ngomong manawa sawetara alat riset lan pelacak sing paling dhuwur mung minangka bagéan cilik saka teka-teki ageng sing ngemot kabeh kesempatan sales anyar sing isih ditemokake kanggo panggabungan singa sing ngedol sing ana ing kono. Dadi, ing ngisor iki aku bakal nuduhake sawetara opsi sing cukup kanggo sampeyan kanthi gampang nemokake item sing digoleki ing Amazon lan entuk gagasan sumber, saran niche, uga tren umum lan sentimen pamados sing bisa nyebabake kinerja sade ing pasar sing akeh banget .

Peluang Prospecting

Jungle Scout - alat online iki mbokmenawa sumber paling apik kanggo ndeteksi riset sing didhukung data sing paling digoleki item ing Amazon. Apa produk sing saiki ana ing ndhuwur permintaan konsumen? Apa produk sing paling digoleki ing Amazon? Apa panggonan sing paling populer? Apa sampeyan bisa nindakake luwih apik tinimbang pesaing sing paling cedhak? Apa ana kesalahan lan pancasan salah sing dijupuk dening mungsuh pasar supaya sampeyan ora tau kepepet kaya mangkono? Carane golek sumber revenue sing didhelikake lan item potensial panas on sale? Jungle scout niche hunter pancen alat kanggo menehi sampeyan kabeh jawaban sing perlu kanggo tetep metu saka kompetisi sade perang lan njupuk timbal ing Amazon.

Keepa - sampeyan alat dhasar tracker sampeyan duwe gambar lengkap ragad saiki katon kanggo item paling digoleki ing Amazon (karo gedhe Sajarah arsip kasedhiya kanggo nyekel tren utami nyopir industri bisnis e-niaga lan bisnis gulung). Prasaja online sing kerep banget disedhiyakake ing 11 negara sing beda karo versi multilingual kanggo mbantu sampeyan mbandhingake perbandingan, tandha mandhap dhuwit, kabar kasedhiyan, kesenjangan sajarah rega sing cedhak, uga tawaran paling anyar ing Amazon sing ateges sampeyan .

Njaluk Spy Pesaing kanggo Kunci

Cakupan - minangka alat riset lan alat prodhuk produk. Gunakake kanggo nemokake item sing paling digoleki ing Amazon, adhedhasar tembung kunci populer sing pangkat pesaing kanggo - lan sampeyan wis rampung. Alat iki uga migunani kanggo ngoptimalake kampanye Pay-Per-Klik kanthi kata kunci sing paling apik, lan uga nuduhaké sampeyan duweni potensi sing luwih dhuwur tinimbang margin keuntungan sing cukup dhuwur kanggo kompetisi sing winates. Kajaba iku, Scope katon utamané migunani nalika nerangake manajemen risiko lan kabeh kalkulasi kanggo ngitung jumlah lan persediaan sampeyan, utawa contone, duwe pangarepan sing luwih cetha kanggo keuntungan sawise FBA.

December 7, 2017
Apa bisa cepet ndeteksi item paling digoleki ing Amazon?
Reply