Back to Question Center
0

Carane aku nangani riset kunci kanggo produk Amazon cara sing bener?

1 answers:

Saiki, Amazon wis dadi jeneng kluwarga panelusuran produk ing Internet. Lan kabeh wong bisa nyoba kanggo ngetokake prodhuk ana ing kono - kanthi watara 80 yuta pembeli aktif sing kira-kira ana sing mung masalah yaiku menawa dhaptar produk sampeyan kudu katon minangka akeh panuku potensial. Ngelingi pasar gedhe iki nduweni algoritma peringkat dhewe, aku wani ngomong kaya ngono kuwi kaya sing biasa karo pencarian online konvensional sing dicritakake dening para pangguna kabeh ing dunya sajrone rong dasawarsa (umpamane, saka Google dhewe. ing). Mulane aku percaya yen kunci kanggo sukses saben pengusaha e-commerce modern sing ngedol werna ana persis saka riset kunci kanggo produk Amazon. Mesthine, ana komponèn marketing sing kuwat isih perlu dadi penjual gedhe banget ing platform sing padhet. Ora kanggo ngandhani yen sampeyan ora ngalang-alangi wektu sampeyan nglakoni riset kompetitif kanggo njupuk timbal. Nanging, aku yakin optimasi prodhuk produk minangka hal pisanan sing kudu ditindakake nalika nyedhiyakake paningkatan sing luwih apik kanggo panelusuran online. Mulane ing ngisor iki aku arep nuduhake sampeyan kanthi singkat carane ngatasi riset keywords kanggo produk Amazon - lan tetep metu saka kompetisi panelusuran sawise kabeh.

Tingkat 1: Kata Kunci Wit

Mulai karo riset tembung kunci sing amba kanggo produk Amazon mung nglebokake target utama ing baris panelusuran Google. Mangkono, sampeyan bakal entuk gambaran lengkap babagan carane wong bisa nggolek barang sampeyan. Sabanjure, fokus ing tembung kunci long-buntut lan frasa tartamtu sing ana hubungane karo niche sampeyan. Ing wektu sing padha, iki bakal dadi keputusan sing apik kanggo ndelok sawetara pedagang sing ngetokake bisnis sing ngetokake dhuwit kanggo taun-taun. Punika nalika kabeh alat pelacak lan rancangan online sing dirancang khusus dianggo dolanan.

Tier 2: Ide Pinter

Langkah sabanjure milih alat panelusur tembung kunci sing bener kanggo produk Amazon. Untunge, ana macem-macem pilihan sing beda, paling akeh sing kasedhiya ing akses sing mbukak. Mesthi, sawetara wong-wong mau dibayar-akses mung, nanging isih akeh panyuwun apik lan dipercaya tanpa mbayar dhuwit. Sawise kabeh, iku ora bisa dianggep bener lan sampeyan bakal nemtokake apa alat sampeyan pilih - senadyan, akeh sing dirancang utamane kanggo nggoleki tembung kunci kanggo menehi sawetara saran kompetitif sing larang regane pungkasan.

Tier 3: Analisis Metrik

Lan ing kene kita pungkasane teka ing titik. Masalahe yaiku nalika nglakokake riset tembung kunci kanggo produk Amazon, sampeyan bisa uga seneng banget karo ewu gagasan kunci. Dadi, tantangan utamane yaiku arep mutusake kang paling pantes lan pantes ditemokake ing daftar. Mangkono, priksa manawa sampeyan bakal mbayar manungsa waé sing tepat menyang metrik kunci ing ngisor iki:

  • Volume panelusuran - inti metrik sing nuduhake carane akeh wong miturut negara nggunakake tembung kunci ing query query .
  • Klik - nuduhake prospek umum tembung kunci kanggo nggawe lalu lintas lan kerep digunakake dening wong tuku.
  • Kompleksitas - kayata, kesulitan tembung kunci, sing kudu ngukur kanggo nemokake frasa panelusuran paling cendhak sing bakal nimbulake luwih akeh lalu lintas menyang dhaptar produk.
December 7, 2017
Carane aku nangani riset kunci kanggo produk Amazon cara sing bener?
Reply