Back to Question Center
0

Program Ekstraksi Website Kuat Kanggo Business Sampeyan Miturut Semalt

1 answers:
Yen sampeyan kudu nggunakake data kanggo bisnis, riset, utawa karya, sampeyan kudu nggunakake data, ana apa-apa sing luwih elek tinimbang nunggu kaca sing diunggah ing Netscape Navigator utawa Internet Explorer. Nalika njelajah internet, sampeyan bisa ngatasi masalah sambungan sing alon lan bisa uga bakal kelangan sebagian besar data sing sampeyan butuhake. Yen sampeyan ndeleng situs web utawa blog abot kanthi ewonan kaca, sampeyan kudu ngetik mouse kanthi maneka warna supaya kaca kasebut dibukak kanthi bener. Alhamdulillah, program extractor web khusus ndadekake gampang kanggo sampeyan mbukak situs favorit tanpa masalah. A extractor web sajatine program khusus sing mbantu peneliti, wartawan, mahasiswa, pengusaha, lan pemasar ngekstrak data kanthi nyaman lan ndeleng kaca web kanthi kecepatan dhuwur. Piranti sing paling dipercaya wis diterangake ing kene.

1. SurfOffline:

SurfOffline yaiku salah sijine extractors web paling apik lan paling misuwur ing internet. Kanthi alat iki, sampeyan bisa nemtokake macem-macem elemen sing pengin didownload, lan ora ana watesan ing jumlah kaca sing bakal diekstrak. Uga, sampeyan ora butuh FTP ing situs web kanggo ngundhuh data. Alat iki kompatibel karo Windows, Vista, XP lan sistem operasi serupa padha.

2. Situs web eXtractor:

Iku salah sawijining program ekstraksi web sing paling enom lan paling misuwur. Website eXtractor apik kanggo programmer lan non-programmer lan nggawe riset online gampang lan cepet. Sampeyan bisa ngundhuh kabeh situs web utawa bagean kanthi nggunakake alat sing kuat iki..Dikenal kanggo antarmuka lan panel kontrol pangguna sing bisa mbantu sampeyan ngatur lan ngatur data kanthi cara sing luwih apik. Situs web eXtractor kompatibel karo kabeh versi Windows lan piranti iPhone.

3. SiteSucker:

Sitesucker utamané program Mac sing mbantu ngundhuh situs web lan nggawa owah-owahan kanggo sambungan internet. Sampeyan bisa kanthi gampang nyalin kaca, gambar, lembar gaya lan PDF sing dipengini ing hard drive kanggo kegunaan offline. Sampeyan mung kudu ngetik URL ing antarmuka SiteSucker, lan bakal kanthi otomatis ngundhuh data sing dikepengini. Program iki mbutuhake Mac OS X 10.11 lan bisa didownload saka situs web SiteSucker.

4. Grab-a-Site:

Grab-a-Site minangka alat extraction web paling kuat lan lengkap. Kerjane loro offline lan online lan bisa nggawe salinan situs web kaping pirang-pirang, bebarengan karo file pendukung kayata grafis, halaman, file swara, lan video. Alat iki uga bisa nyekel file saka macem-macem situs kanthi bebarengan, nyimpen akeh wektu lan energi. Iku kompatibel karo ASP, PHP, Cold Fusion lan basa JR lan bisa ngowahi dadi HTML statis. Program gratis iki dianggo ing Windows 7, Vista, XP, Windows Me, lan Win98. 5. WebWhacker 5:

Browser paling anyar yakuwi WebWhacker 5. Bisa nyalin situs kabeh menyang hard disk kanggo pengguna offline lan dadi latihan Situs kanggo tutor lan siswa. Gampang kanggo nyiyapake lan ngatur data kanthi rutin kanggo ngreksa, ngatur lan mutusake minangka syarat. Menapa malih, WebWhacker bisa ngrubah struktur direktori ing situs sampeyan lan kompatibel karo Vista, XP, lan Windows 7.

December 7, 2017
Program Ekstraksi Website Kuat Kanggo Business Sampeyan Miturut Semalt
Reply