Back to Question Center
0

Semalt Ngasilaké Ing URLitor - Alat Web Ekstraksi & Data Ekstrem Keren

1 answers:

URLitor yaiku piranti scraping lan alat ekstraksi data sing anyar nanging efektif. Kanggo nggunakake URLitor, sampeyan mung perlu nambah dhaptar kabeh URL isi sing pengin dikorek online ing cithakan sing disedhiyakake. Banjur sampeyan kudu nemtokake elemen HTML sing pengin dijupuk saka kaca web lan klik tombol kirim. Iku gampang kaya sing. Kanthi alat iki, sampeyan ora perlu nggawe salinan utawa nempel saka browser maneh.

xPath yaiku basa sing digunakake kanggo nelusuri informasi ing file XML. Iku nggunakake ekspresi tartamtu kanggo milih node-set utawa node ing file XML. Ekspresi sing dimupangatake XPath meh padha karo sing gedhe-gedhe sing digunakake karo file utawa dokumen komputer.

Senajan XPath digunakake karo sawetara basa pamrograman, alat iki wis dibangun kanggo pangguna sing ora duwe pangerten programming. Dadi, sampeyan ora perlu dadi programmer kanggo nggunakake. Kanthi alat iki, sampeyan bisa ngekstrak data saka sawetara kaca HTML lan XML.

Kanggo prasaja panggunaan, sawetara ekspresi XPath sing kerep dipigunakaké wis ditemtokake dadi menu gulung supaya pangguna mung perlu milih salah sawijining gumantung marang tujuane. Nanging, pangguna XPath sing paling berpengalaman duwe kebebasan nggunakne ekspresi khusus saben dinane..

Alat wis dirancang kanthi kapasitas 100 URL ing sesi scraping siji, lan butuh maksimum 10 ekspresi sekaligus. Ing tembung liyane, bisa ngreksa data saka maksimal 100 URL ing saben wektu.

Sawetara ekspresi adat XPath sing penting sing bisa diowahi utawa ditambahake wis diandharake ing ngisor:

1. // div [29] Ungkapan iki milih div kapindho;

2. // link [@ rel = 'canonical'] / @ href - Ungkapan iki milih lokasi (ref) ngeset atribut rel sing padha karo kanonis;

3. / html / head / meta [@ name = 'description'] / @ content - Ukara iki digunakake kanggo milih isi;

4. // * [@ class = 'class-name'] - Sampeyan bisa nggunakake ungkapan iki kanggo milih kabeh unsur kanthi 'kelas-jeneng' Kelas CSS;

5. // h2 | // title - Ukara iki bisa digunakake kanggo milih H2 pisanan lan judhul kaca;

6. // * [jeneng

= 'h1' utawa jeneng

= 'judhul'] - Ekspresi iki pancen kaya ing ndhuwur. Nanging, ekspresi sing diwenehi ing ndhuwur luwih apik tinimbang iku luwih cendhek;

7. // * [kalebu (kelas, jempol ')] - Ungkapan iki milih saben unsur sing nduweni kelas CSS lan uga ngemot' jempol ' kanggo extraction;

8. // tiyang sepah :: * [text

= 'Welcome'] - Ungkapan iki milih wong tuwa saka sembarang unsur sing nduweni teks ' ';

Alat iki minangka versi Beta lan isih bisa ngerjakaké sawetara kasalahan. Nanging, alat iki isih apik kanggo pangguna sing ora bisa ngetrapake pamrograman kaya kabeh omongan sing kerep digunakake wis ditemtokake menyang menu kaya kasebut ing ndhuwur.

December 7, 2017
Semalt Ngasilaké Ing URLitor - Alat Web Ekstraksi & Data Ekstrem Keren
Reply