Back to Question Center
0

Carane dadi salah siji saka panyedhiya gol panelusuran ing Amazon?

1 answers:

Mbokmenawa ora ana diskusi babagan carane dadi siji saka panyedhiya gol panelusuran ing Amazon bakal nggawe raos tanpa sisih paling penting saka sukses e-commerce sing dikenal minangka otomatisasi. Ing ngisor iki aku bakal kanthi cepet mbukak telung cara otomatisasi kuat ing Amazon - karo riset tembung kunci produk lan repricing produk sing perlu kanggo ndeleng dhewe sing kadhaptar ing antarane penjual golèk ndhuwur ing Amazon. Pitakonan babagan katrangan sing bener lan carane nggoleki mau mbokmenawa masalah sing paling sering dienggo kanggo penjual wong anyar ing Amazon, utamane sing duwe anyar ditransfer saka SEO asli kanggo Google search. Lan ngelingi yen ora ana alat riset tembung kunci ing Amazon, jawaban singkat iku sampeyan bisa nindakake kanthi manual kanthi bullet points:

  • Gunakake Google Keyword Planner kanggo ngenali kunci tembung populer.
  • Lebokake kata kunci kasebut ing baris panelusuran produk ing Amazon.
  • Nemu saran-saran kanggo nggoleki gambaran gedhe saka kahanan individu. Yen sampeyan wis nemtokake, kanthi manual bisa dadi tugas banget, malah kanggo siji kata kunci utawa frasa long-buntut sing digunakake dening penjual golèk ndhuwur ing Amazon. Dadi, apa sing bisa dilakoni? Ngenali otomatisasi, aku bisa menehi saran nggunakake salah siji alat panalitike kunci ing ngisor iki kanggo dadi penjual sukses ana ing kono: KTD Amazon Keyword Tool - alat gratis sing bisa mbantu sampeyan sanajan nganggo saran-saran kanggo nggoleki tembung kunci. Kerjane mung menehi sampeyan kanthi otomatis ngubengi pitakon sing katon ing kotak telusur Amazon kanggo kabeh tembung kunci lan produk sing gegandhengan karo sing sampeyan deleng.
  • Merchant Keywords - alternatif premium liyane kanggo mbantu karo riset tembung kunci ing Amazon. Bab kasebut yaiku alat iki narik kabeh data bebarengan ora mung saka Amazon dhewe, nanging nggunakake sistem sing uga narik data saka mesin telusur utama (kaya Google dhewe, uga Yahoo lan Bing). Mangkene, Merchant Kunci nggunakake algoritma kanggo gabungke pitakon golèk pencocokan ing Amazon lan menehi sampeyan prakiraan lalu lintas paling mbebayani. Aku percaya yen kabeh sing bisa menang ing Buy Box ing Amazon paling ora pirang-pirang kaping wis wiwit mlaku-mlaku masalah iki. Maksudku manawa ana pesaing sing cedhak bisa tansah nggunakake taktik sing padha supaya bisa ngalahake dhaptar lan katon ing antarane para penjual golèk panelusuran ing Amazon Buy Box - mung ngurangi sampeyan kanthi jumlah sing cilik supaya bisa ditingkat ing posisi sampeyan. Lan iki nalika piranti repricing produk teka menyang dolanan. Aku dhewe nyaranake nyoba Repricer Express sadurunge apa-apa. Piranti iki nduweni antarmuka sing gampang banget, yaiku salah sijiné repricers paling responsif lan gedhe sing kasedhiya ing pasar kanggo wayahe. Cara kerjane? Dadi, alat iki kudu duwe yen sampeyan duwe pirang-pirang dhaftar produk utawa uga akeh produk sing didol ing Amazon. Ing kasunyatane, ora ana cara liyane kanggo tetep ana ing kompetisi cutthroat nyata ing Amazon tanpa piranti lunak repricing apik. Apa maneh - solusi iki tansah dadi saran paling apik, utamane amarga nduweni tingkat bulanan sing rata, tanpa biaya ngganggu sing adhedhasar komisi.

December 7, 2017
Carane dadi salah siji saka panyedhiya gol panelusuran ing Amazon?
Reply