Back to Question Center
0

Apa sampeyan bisa ngomong babagan mesin telusur ing Amazon lan algoritma khusus?

1 answers:
Nanging, ora kaya mesin telusur tradisional (kayata Google dhewe, contone, sing dirancang kanggo nggoleki informasi umum), mesin telusur spesifik ing Amazon dirancang utamane kanggo mbantu manggon langsung kanthi nggawe online tumbas on-drop webshops. Saliyane, algoritma mesin telusur nyopir Amazon nawakake kesempatan organik lan mbayar sing ngidini kapitalisasi merek sukses kanggo saben pedagang sing pinter ngedol ana. Miturut statistik sing paling anyar, ana luwih saka 200 milyar nelusur pelanggan nyata dianggep minangka platform e-commerce sing paling populer ing donya saingga taun iki. Lan ora nggumunake, mung amarga studi sing paling anyar nggoleki soko sekitar 55% saka panuku potensial nggawe upaya awal produk panelusuran utamane ing Amazon.

Dadi, pitakonan - apa sing utama keunggulan saka search engine ngatur liwat Amazon? Lan cara apa pedagang sing bisa ngedol liwat ana bisa nggawe produk sing ditampilake minangka siji baris sadurunge penjual aktif liyane? Punika paling cendhak nanging mbokmenawa jawaban sing ora cukup - mesin telusur ing Amazon temtunipun bisa sebanding karo algoritma Google. Nanging, ing tangan liyane, katon beda banget karo sing digunakake dening raksasa panelusuran ing donya. Ing ngisor iki aku bakal duwe ringkesan ringkes kanggo nutupi loro sifat sing padha sing padha, lan titik-titik utama saka keragaman.

Relevan lan Pentinge

Ayo dadi ngadhepi - kabeh mesin telusuran kaya Google looking utamane kanggo relevansi lan pentinge. Amazon ora dikecualake ing kene, amarga nggunakake tembung kunci lan isi kaca kanthi tulisan teks kontekstual kanggo nemtokake lan ngetrapake relevansi produk lan wigati kanggo golèk prodhuk sing tujuane konsumen..Saliyane iku, ora kaya Google, mesin telusur ing Amazon nganalisa data setel sing luwih cilik, amerga bisa dipisahake karo informasi kategori, lan uga didhukung karo atribut sing gegandhengan kategori, kayata kaya bobot, ukuran, bahan, lan liya-liyane.

Kata Kunci lan Unggulan Unggulan

Nduwe isi kualitas kaya keyword kontekstual lan frasa kunci long-buntut penting kanggo algoritma peringkat Amazon - kaya ing kasus karo sembarang mesin telusur tradisional. Elinga, yen ana sawetara situs sing mismatching rampung kanggo tembung kunci sing katon ing pasar sing padhet.

Adhedhasar laporan paling anyar babagan Amazon Retail Analytics, ing kene ana titik utama kanggo menehi perhatian sing luwih tepat:

  • kanthi volume panelusuran dhuwur sing kanthi alami ngowahi kanthi apik ing Amazon.
  • Data marketing kinerja ing kampanye PPC biasane mbantu nemtokake persis sing tembung kunci duwe volume panelusuran paling dhuwur ana.
  • Paling umum, iku meh ora bisa kanggo nemtokake utawa paling ora nampilake volume telusuran sing nyata sing ana kanggo query tembung kunci sing digunakake dening pembeli aktif ing Amazon.

Ulasan pelanggan lan testimoni sing paling penting kanggo mesin telusur ing Amazon, amarga pangsa singa kunci kata kunci sing potensial bisa ditemokake langsung ing bagean umpan balik.

Nalika dijupuk kanthi kapisah, tingkat konversi dhewe bisa uga ora kalah penting kanggo Amazon tinimbang ing mesin telusuran kaya Google. Saliyane, akeh penjual ndeleng bukti yen produk sing nduweni lalu lintas (lan pungkasanipun, dodolan) bisa njupuk posisi peringkat paling dhuwur, saéngga ninggalke konversi rada ana ing sangisore.

December 7, 2017
Apa sampeyan bisa ngomong babagan mesin telusur ing Amazon lan algoritma khusus?
Reply