Back to Question Center
0

Apa bener Amazon com iku mesin telusuran anyar kanggo produk?

1 answers:

Kadang aku krungu wong ngomong yen Amazon com iku mesin telusuran anyar sing dirancang khusus kanggo produk, tinimbang definisi default minangka pupuk utama ing dunyo bisnis online e-commerce lan drop-shipping. Dadi, kepriyé asumsi trendi iki sing ngembangake Amazon dadi mesin telusur kanggo produk - malah luwih nyata tinimbang kita bisa mikir? Untunge, aku duwe sawetara pernyataan sing cukup meyakinake saka studi paling anyar babagan teknologi pemasaran online. Panaliten iki wis diprakirakake liwat papat negara lan nutupi panggunaan ing toko ing wektu sing padha. Lan ing ngisor iki aku bakal nuduhake sampeyan sawetara asil sing menarik lan nyoba kanggo njawab pitakonan utama kanggo crita iki.

Liyane lan liyane wong nggunakake Amazon com minangka mesin telusur kanggo informasi produk. Miturut survey kasebut, riset marketing nglibatake sewu konsumen saka Amerika Serikat, lan uga para pembeli saka Jerman, Inggris, lan Perancis - kanthi pitung atus responden saben negara (tanggal 2017 Agustus):

( 7)
  • Luwih saka 70% pembeli online ngunjungi Amazon minangka sing pertama lan paling penting, nalika sinau babagan produk tartamtu (kayata pricing, review customer, rincian produk, titik peluru, dsb.) Sadurunge njupuk final keputusan kanggo nggawe tuku.
  • Saklawasé 25% pangguna aktif sing nelusur ing babagan ritel online dikonfirmasi manawa padha menyang Amazon kanggo ngerteni luwih akeh babagan produk sing dibutuhake, sinau fitur, pricing umum lan situs liyane - kaya padha ing toko bata-lan-mortir nyata.
  • Kira-kira 55% pembeli aktif ing Amazon ngakoni yen padha digunakake kanggo nggoleki produk dhisikan langsung ana ing kana, babagan prakteke produk apa wae sing bisa didol.
  • Menimbang yen Google isih njupuk babagan 85% saka riset customer sing gegandhengan karo produk, celah kasebut bisa nutup kanthi cepet, kajaba kanthi jangkah rada cepet.
  • Ana sisih anyar saka dodolan eceran uncovered karo bisnis e-commerce lan toko produk drop-kapal khusus. Minangka Amazon dhewe, pasar digital sing paling populer ing donya iki kepiye nuduhake yen Smartphone ganti cara tuku. Iku tegese wong sing golek lan luwih aktif kanthi gampang adaptasi karo kemajuan sing saiki ing panelusur seluler. Lan Amazon karo sawijining pola algoritma search engine lan produk fokus ora ngetrapake aturan kasebut. Iku tegese kabeh konsep modern utawa ritel lan promosi online tetep cenderung ngganti.

    Ayo dadi ngadhepi - pola umum perilaku konsumen wis bubar diowahi dadi jurusan tartamtu. Maksudku manawa kabeh tukang dagang umum saiki luwih seneng mbentuk pendapate lan mbangun kapercayan sing durung ditemtokake ing review produk lan liyane informasi sing kasedhiya online, tinimbang nyadari karyawan sales langsung. Lan ora ketompo carane wong sing duwe pengetahuan sing bener - industri ritel modern isih ngalami erosi sing bisa diukur kanthi fisik, spasi lan titik jual.

    December 7, 2017
    Apa bener Amazon com iku mesin telusuran anyar kanggo produk?
    Reply