Back to Question Center
0

Apa sampeyan bisa mangsuli cara kanggo ngolehake backlinks kanggo situs web anyar?

1 answers:

Sadurunge nuduhake sampeyan carane njaluk backlinks kanggo situs web anyar, ayo miwiti karo takeaway sethitik. Apa nilai nyata backlink kualitas kanggo SEO? Maksudku manawa popularitas link digunakake dening Google search engine kanggo pangkat situs web lan blog, backlinks kualitas kanggo SEO wis dadi komoditas perdagangan apik. Nanging pungkasane mesin telusur utama ing donya wis dipeksa kabeh penjual link kanggo pindhah menyang lemah. Kenapa? Mung amarga saiki tuku tautan kanggo nambah rangking telusur situs web utawa blog ora ana maneh sing diakoni kanggo netepi Garis Webmaster Utama Google.

Mangkono, supaya aku nuduhake sampeyan sawetara nomer kadhemen aku wis entuk sawise tekan sawetara babagan 250 blog lan jaringan online dealing karo bangunan link mbayar. Dadi, sadurunge mikir babagan cara nggayuh backlink, sampeyan dianjurake kanggo nimbang sethithik kasebut. Punika dhaptar ringkes temuan kula:

  • Backlinks kualitas kanthi PageRank paling dhuwur saka situs web PR1-2 lan blog umum sing didol $ 30 nganti watara $ 120 saben sasi. Nglakoni mangkono, sampeyan bakal oleh pranala saka sidebar lan sikil. Nanging bab iki umpamane backlinks saiki asring diakoni dening Google minangka rencana link manipulatif sing jelas, saéngga kadhangkala uga ngupayakake hukuman peringkat abot.
  • Industri bisnis sing paling umum lan pasar duwene kompetitif sing PBNs (jaringan blog pribadi) sing ndadeake pranala yaiku: Traveling, Fitness, Fashion, Finance, lan Marketing. Sampeyan paling cenderung tuku backlink teks jangkar ing-isi pilihan sampeyan metu ing kono. Lan ora ana prakiran biaya sing pas, kaya pricing, tansah gumantung marang metrik sumber link.
  • Punika caranipun kula nyuwun tumbas backlinks kanggé situs web kula - mangga mirsani total sakabèhé saking 250 blog lan jaringan online. Saklawasé 50 wong setuju sing duwé backlink kualitas kanggo didol. 20 nyatakake yen dheweke ora duwe backlink mbayar lan ora ngurus layanan kaya mangkono. Lan liyane padha tetep tanpa respon nyata.
  • Ing pungkasan, saklawasé setengah saka 50 situs web lan blog sing dikonfirmasi sing duwé pranala backlink kanggo SEO sarujuk kanggo menehi hasil nyata karo kula.

Inggih, kados panjenengan saged ningali - masalah kasebut babagan carane ngasilake backlinks bener metu saka pitakonan. Maksudku, iku ora bisa nggawe sampeyan bisa kanthi gampang tuku backlinks kanggo situs web anyar, mesthi diwenehake yen sampeyan ngenali kabeh risiko potensial kanggo kebangkrutan dhewe minangka paukuman peringkat kasebut. Dadi, yen sampeyan isih pengin gamble, iki cara kanggo ngolehake backlinks cara paling gampang. Coba nyinau rencana kasebut ing ngisor iki: pisanan

  • Blogging tamu - njupuk postingan tamu utawa artikel karo sawetara blogger uga mungkin cara paling aman kanggo tuku pranala kanggo situs web anyar utawa blog. Komentar - kaya blogging tamu, nganggep komentar sing disponsori karo situs web utawa pemilik situs web sing gegandhengan utawa niche (admin) uga bisa menehi link kualitas minangka imbalan.
  • Product Reviews - Cukup jelas, minangka tantangan mung kanggo sampeyan ketemu ana ngenali sumber daya pihak katelu tengen murni sing cocog karo niche utawa diskusi subyek.
December 7, 2017
Apa sampeyan bisa mangsuli cara kanggo ngolehake backlinks kanggo situs web anyar?
Reply