Back to Question Center
0

Apa sampeyan bisa nuduhake kula carane sampeyan ngatur kanggo ngunggah lalu lintas menyang listing Amazon?

1 answers:

Yen sampeyan isih kepengin weruh lan pengin ngerti cara kanggo nuntun lalu lintas menyang daftar Amazon, sampeyan mesthi wis nyetel kasuksesan kanggo sukses. Lan supaya ngadhepi kanthi cepet - goal utama sampeyan yaiku kanggo nggoleki kunci target utama (utawa tembung kunci long-tail) minangka item organik ndhuwur sing ditawakake. Ing kasunyatane, ora ana cara nyopot lalu lintas menyang daftar Amazon, kajaba sampeyan bisa ngliwati proses nyiptakake tembung kunci sing cukup apik. Saliyane, sampeyan kudu nyetel daftar produk lan ngoptimalake tembung kunci sing kerep dipigunakaké dening para pembeli sing sejati supaya sampeyan bakal cocog lan dadi kebutuhan sing paling dhuwur.


Lan ana alat kanggo mbantu sampeyan. Nanging aku nemokake solusi sing paling apik. Ing ngisor iki, aku bakal nuduhake sawetara pengalaman sadurunge kanggo sampeyan ngerti manawa sampeyan kepengin nuntun lalu lintas menyang daftar Amazon - kanthi pedoman singkat lan gampang ing ngisor iki. Saliyane, sampeyan ora kudu mbayar dhuwit siji, mung amarga aku nyedhiyakake kanggo piranti lunak lawas sing lawas sing diwenehake dening buta panelusuran ing donya kanthi standar. Akeh. Maksudku saiki dina iki aku nuduhake sampeyan sing Keyword Tool lawas, sing wis rampung sawetara watara limang taun kepungkur kanggo katon kaya kita ngerti saiki.

Mulai Riset Dasar Kanthi Kunci Target Utama

Punika carane ngarahake lalu lintas menyang listing produk Amazon - Nganjurake njupuk kickstart mung nggunakake Google Keyword Planner tool. Langkah pisanan ing dalan kanggo ngrampungake tugas iku ora ana - kabeh sing perlu kanggo ngetik tembung kunci ing baris panelusuran bakal ditampilake dhaptar tembung kunci sing gegandhengan karo sing paling dhuwur. Aja lali, Nanging, sampeyan kudu nggoleki Ide Gagasan Keyword (ora gagasan Adgroup!).

Ing ngisor iki kapacak ing ngisor iki: tembung kunci wiwit saka Google Keyword Planner Tool. Mekaten.

  • Rata-rata Volume Panelusuran Bulanan - mesthi, volume nyata ing Amazon ora bisa dibantah bab sing padha sampeyan paling mungkin ditampilake karo penolong online Google iki. Nanging, angka relatif asumsi bakal cukup apik kanggo sampeyan kanggo ngerteni babagan carane ngarahake lalu lintas menyang daftar Amazon kanthi menehi prioritas karo tembung kunci sing bener.
  • Tawaran sing Disaranake Ditandhani Kompetisi - wenehana lunga menyang bagean iki yen sampeyan anyar. Nanging yen sampeyan wis nglayani situs web, mesthine sampeyan bakal ngerti manawa kolom-kolom sing dirancang kanggo nggawe kampanye AdWords durung entuk apa-apa karo listing produk ing Amazon. Nanging, diwenehake yen sampeyan dudu wong anyar kene, bagean iki bisa dadi salah siji kanggo sampeyan. Maksudku, yen kudu ana data sing tentrem, mesthi, yen sampeyan gelem ninggalaken lalu lintas mbayar menyang kaca.
December 7, 2017
Apa sampeyan bisa nuduhake kula carane sampeyan ngatur kanggo ngunggah lalu lintas menyang listing Amazon?
Reply