Back to Question Center
0

Semalat: 10 Fitur Awesome Saka FMiner, Alat Web Scraping Kuat

1 answers:

FMiner minangka alat sing kuat lan migunani kanggo ngreksa situs web, web crawling utawa indeksasi, scraping layar lan support macro kanggo Mac OS X lan Windows users. Program sing gampang digunakake iki nggabungke fitur kelas donya lan desain visual intuisi.

Apa sampeyan kudu ngindeks macem-macem kaca web utawa kudu nindakake proyek extraction data canggih sing butuh dhaptar server proxy lan garis Ajax, FMiner minangka pilihan sing tepat kanggo sampeyan! Kanthi program iki, sampeyan bisa langsung ngolah teknik penggalian data sing prasaja lan angel lan bisa ngetung data saka macem-macem situs, kayata situs web klasifikasi, mesin telusur, kaca kuning, direktori, forum online lan katalog produk. Fitur

FMiner:

Yen sampeyan nindakake proyek sing mbutuhake nganyari biasa lan instan, modul jadwal terintegrasi FMiner bakal ngidini sampeyan netepake jadwal périodik. Sawetara fitur sing paling misuwur diterangake ing ngisor iki.

1. Opsi Editor Visual

Sampeyan bisa ngrancang proyek ekstraksi data kanthi nggunakake pilihan editor visual lan entuk data sing dikarepake kurang saka 10 menit.

2. Ora Ana Kode sing dibutuhake

Antarmuka sing prasaja, pangguna-pangguna lan interaktif nggawe gampang kanggo ngrekam proyek-proyek sing dikoreksi tanpa perlu kodhe.

3. Fitur Lanjutan

Nggunakake FMiner, sampeyan bisa kanthi gampang ngekstrak utawa ngreksa data saka situs web Web 2.0 2.0 sing migunani banget kanggo sing nganggo JavaScript utawa Ajax. Iki minangka alat sing sampurna kanggo programer lan pangembang web.

4. Opsi Navigasi Jalur Multi Crawl:

FMiner mbantu sampeyan ngebor liwat kaca web lan nggabungake struktur link gedhe, pilihan drop-down, pola URL lan entri input formulir otomatis.

5. Daftar Input Keyword:

Salah siji fitur FMiner sing paling apik yaiku sampeyan kanthi gampang bisa ngunggah angka input Sampeyan uga bisa nyiyapake dhaptar tembung kunci lan ngirim formulir kanggo tembung kunci sing beda-beda.

6. Unsur Data Nested:

FMiner paling dikenal kanggo opsi extraction sing akeh nested, bisa kanthi gampang nyayaki struktur pranala lan nangkep katalog produk sing nested, uga nambah asil mesin panelusur ing situs sampeyan lan ngirim data menyang direktori gedhe.

7. Multi Sampeyan bisa nyepetake ekstraksi data kanthi kapabilitas crawling multi-browser FMiner. Alat iki bakal gampang kanggo ngindeks kaca sampeyan ing Google, Bing, lan Yahoo.

8. Format Ekspor:

FMiner ndhukung akeh format ekspor kayata Excel, CSV, HTML, XML, lan JSON, uga nyimpen data ing database kaya MySQL, MS SQL, lan Oracle.

9. Test Captcha:

Diperangi perlindungan online karo tes FMiner's Captcha. Iki bakal nyegah bot lan laba-laba kanggo ngetik situs lan layanan captcha otomatis pihak katelu sing komprehensif.

10. Proxy lan Cookie kanggo Akses Anonim:

Salah siji fitur FMiner sing paling apik yaiku ndhukung proksi lan cookie sing beda kanggo akses anonim. Iku tegese saben tumindak sampeyan njupuk ing internet ora direkam lan alamat IP sampeyan tetep didhelikake.

Sampeyan mung kudu milih format file output lan supaya FMiner nindakake tugas. Iku bakal ngekstrak data kanggo sampeyan, lan sampeyan bisa ngawasi kabeh langkah-langkah sing dilakoni dening alat kasebut. Pilihan desain visual sing apik FMiner bakal nangkep kabeh langkah lan model peta proses bisa berinteraksi karo kaca web target. Menapa malih, badhe nyedhiyakake gambar tangkep panjenengan supados saged ngawasi kualitas data sampeyan. Data FMiner disimpen ing format Excel, SQL utawa CSV, lan parsed menyang spesifikasi.

December 6, 2017
Semalat: 10 Fitur Awesome Saka FMiner, Alat Web Scraping Kuat
Reply