Back to Question Center
0

Fitur Scraring Web - Ahli Semalt

1 answers:

Web scraper yaiku extension browser Chrome sing ditujukan kanggo ekstrak data saka kaca web . Kanthi ekstensi iki, sampeyan bisa nggawe sitemap utawa rencana, sing nuduhake cara sing paling tepat kanggo navigasi situs lan extract data saka iku.

Sawise sitemap, Scraper Web bakal nerusake kaca situs sumber sawise kaca lan ngreksa isi sing dibutuhake - mini evod. Data sing dijupuk bisa diekspor minangka CSV utawa format liya. Liyane, extension iki bisa diinstal saka Chrome Store tanpa masalah.

Sawetara fitur Scraper Web sing wis bener dibandhingke

  • Kemampuan kanggo ngreksa pirang-pirang halaman

kaca web sekaligus yen ditemtokake ing peta sitemap. Yen sampeyan pengin mbusak kabeh gambar saka situs web 100-paged, bisa uga wektu kanggo sampeyan mriksa saben kaca lan ngerti apa kang ana ing gambar lan sing ora ana. Dadi, sampeyan bisa nglatih alat kanggo mriksa saben kaca kanggo gambar. Alat kasebut nyimpen data ing CouchDB utawa panyimpenan lokal browser

  • Alat nyimpen peta peta lan data sing diekstrak ing panyimpenan lokal browser utawa CouchDB
  • Bisa extract Sawetara data
  • Awit alat kasebut bisa digarap karo macem-macem tipe data, bisa milih macem-macem jinis data kanggo extraction ing kaca sing padha. Contone, bisa scrape gambar lan teks saka kaca web bebarengan. Data Scrina saka kaca dinamis

    Web Scraper kaya kuat sing bisa ngikis data malah saka kaca dinamis kaya Ajax lan JavaScript. Kemampuan kanggo ndeleng data sing diekstrak

    Alat kasebut ngidini kedhaftar kanggo ndeleng data sing dikoreksi malah sadurunge disimpen ing lokasi sing ditunjuk

      Ekspor Scrab Web sing diekstrak data minangka CSV kanthi standar, nanging uga bisa diekspor ing format liya.

      )
    • Ekspor lan impor sitemaps

    Sampeyan bisa nggunakake sitemaps kaping pirang-pirang supaya alat bisa ngimpor lan ekspor sitemaps. Browser Chrome mung

    Sayange, iki rada kelemahan sing dianggep kaya kerjane Chrome.

    Alat scraping data liyane

    1. Scrapy

    Kerangka iki bisa digunakake kanggo ngusapake kabeh

    2. Wget

    Wget Wget Wget Wget )

    Sampeyan uga bisa nggunakake Wget kanggo sc rudo pekso kabeh website kanthi gampang. Nanging ana kelemahan sethithik kanthi alat iki, ora bisa ngubrol file CSS.

    ) file_put_contents ('/ some / directory / scrape_content.html', file_get_contents ('https://google.com'));

    December 6, 2017