Back to Question Center
0

Semalt: Fitur Amazing NeoDownloader - Scraper Image High-Quality

1 answers:
NeoDownloader minangka solusi sing cepet, trep lan gampang kanggo nemtokake paramèter kasebut. [1] situs lan ngundhuh file akeh saka situs web utawa blog apa wae. Alat iki duweni niat kanggo mbantu download lan ndeleng saka atusan nganti ewu foto, gambar, video berkualitas tinggi, wallpaper, file mp3 utawa file liyane kanthi otomatis.

Sampeyan mung kudu nemtokake URL utawa link banjur pilih apa sing arep panjenengan lakoni. NeoDownloader mbantu sampeyan ngundhuh data saka kaca web sing beda ing wangun gambar lan video, lan ndadekake gampang kanggo ngundhuh galeri gambar siji utawa kaping tanpa masalah. Program kanthi otomatis iki malah bisa ngundhuh situs web kabeh saka internet. Apa sing kudu sampeyan gunakake yaiku nyeret lan nyelehake link saka browser menyang basket ngambang NeoDownloader. Mengkono, sampeyan bakal bisa ngundhuh foto favorit saka sembarang situs kanthi mung sawetara klik mouse.

Iku salah sijine penampil gambar sing paling apik lan pemain media ing internet. NeoDownloader ngidini sampeyan ndeleng file sing wis didownload ing detik lan malah nuduhake ing bentuk tayangan.

Pancen, NeoDownloader digabung karo basis data online sing gedhé banget saka proyèk sing wis diunduh, kayata wallpaper, gambar ndhuwur lan selebriti, karya seni rupa tukang photo lan seniman, gambar lucu lan animasi gifs. Gambar iki nyorot lan program undhuhan gampang kanggo ndownload gambar favorit kita, lagu, lan file video audio. Fitur-fitur NeoDownloader:

1. NeoDownloader gampang dianggo:

Iku aman kanggo sebutno NeoDownloader gampang dienggo lan dilengkapi karo antarmuka sing ramah pengguna. Nggunakake alat iki, sampeyan ora perlu kuwatir bab iklan pop-up lan spanduk.

2. Ngundhuh jinis file grafis:

Salah siji fitur NeoDownloader sing paling apik lan paling penting yaiku sampeyan bisa ngundhuh pilihan audio, video, gambar utawa file liyane sajrone detik ..Titik plus yaiku NeoDownloader nindakake karya kanthi cepet lan ora kompromi babagan kualitas.

3. Ngundhuh URL lan dhaptar URL URL:

Apa sing ndadekake NeoDownloader béda minangka kemampuan kanggo ngundhuh URL lan dhaptar URL kanthi cepet. Sampeyan mung kudu nemtokake jumlah URL lan supaya NeoDownloader nindakake karyane.

4. NeoDownloader mbantu ngundhuh saka situs web manawa:

Malah nalika situs web dijogo tembung sandi, NeoDownloader bakal gampang ngundhuh lan nyimpen foto favorit, file audio lan video. 5. Filter tambahan:

Pilihan panyaring NeoDownloader sing canggih ngidini sampeyan ngundhuh data sing sampeyan tresnani lan ngindari ngundhuh konten sing ora dikarepake ing hard disk.

6. Sambungan multi:

NeoDownloader ngidini nganti rong puluh koneksi simultaneous.

7. Kapabilitas Slideshow:

NeoDownloader dilengkapi karo penampil gambar sing dibangun lan nduweni kamampuan slideshow. Menapa malih, pamuter audio / video ndadosaken pilihan saking non-programer lan freelancer.

8. Ndhukung arsip sing beda-beda:

NeoDownloader minangka salah sawijining alat sing ndhukung arsip RAR lan Zip. Tegese sampeyan bisa nyimpen file grafis utawa tipe data liyane ing format kasebut.

9. NeoDownloader Lite:

NeoDownloader Lite iku tukang ngundhuh gambar sing gratis sing ndhukung file PNG lan JPG. Nggunakake alat iki, sampeyan ora perlu goleki nomer serial, kode registrasi utawa generator tombol ing internet.

December 6, 2017
Semalt: Fitur Amazing NeoDownloader - Scraper Image High-Quality
Reply