Back to Question Center
0

Carane miwiti sade ing Amazon karo item sing paling digoleki?

1 answers:

Ngetokake produk sing bener kanggo kasil ngedol ing Amazon ing antarane item sing paling ditemokake minangka faktor bisnis sing penting banget ing pasar sing padhet. Akeh, ora ana sing nggawe produk sing paling apik nemtokake kabeh babagan sukses bisnis sadurunge kabeh liyane. Ayo dadi ngadhepi iku - ora ketompo carane sampurna uga sampeyan ngoptimalake lan ngatur dhaptar produk ing Amazon - cec solutions. Yen sampeyan ngilangi produk salah sing gagal ketemu syarat utama sing duwe bathi, mesthi wae ora bisa nawakake tawaran sing bisa ditemokake ing antarane item sing paling ditemokake ing Amazon sing didol menyang ribuan pembeli saben dina. Mulane iku penting kanggo ngerti - sampeyan kudu ora ragu-ragu kanggo nginvestasi sawetara wektu lan usaha ing nggoleki produk sing bener sing bakal dituntut lan terus didol. Dadi, apa sing nggawe produk duwe untung? Ing ngisor iki aku bakal nuduhake sampeyan daftar cek sing cepet lan kotor saran lan rekomendasi kanggo sampeyan nemokake produk sing apik kanggo mesthine.

Final Price Product (rata-rata)

Kaping pisanan, sampeyan kudu njupuk kanggo diwenehake - kisaran rega ing 10 nganti 50 dolar titik pricing manis ing Amazon sing item sing paling digoleki biasane ditindakake. Kenapa? Amarga wong sing ngandhani pasar, wong-wong luwih seneng njupuk keputusan pamrentah nalika nampilake tag rega rata-rata utamane ing jangkoan kasebut. Alesan liyane kanggo sampeyan tindakake cocog yaiku yen item ora ana barang sing larang banget sing mbokmenawa prasaja, bener ora akeh kanggo wong, bener? Sawise kabeh, milih penghalang rega sing kurang iki bakal dadi keputusan sing apik kanggo miwiti ngetik pasar.

Bobot sing luwih apik

Diwenehi pangertèn sing luwih jembar, milih bobot produk sing bener iku penting banget kanggo ndeleng tawaran sampeyan ing Amazon ing antarane item paling digoleki. Kanggo kula, aku yakin bobot gunggung sing paling apik sing paling apik kanggo produk drop-shipping sing cukup nguntungake kudu tetep ana ing sekitar 1,5 nganti 2,5 kilogram. Sing mesthi nemtokake ukuran paket sing luwih sellable kanthi biaya pangiriman sing luwih murah.

Product Ranks in the Similar Category

Perkara sing biasane, iku tugas sing meh ora bisa diatur kanggo njaluk perkiraan sing tepat ing produk BSR (pangkat paling apik ), mesthi sadurunge sampeyan miwiti sade. Nanging apa sing bisa sampeyan tindakake iku kanggo nggawe produk anyar sampeyan duwe kesempatan sing cukup supaya bisa larang. Dadi, aku nyaranake mriksa kaping pindho ing kategori produk padha lan nilai BSR. Kanggo kula, aku bakal njupuk nomer BSR 5.000 minangka ambang kanggo mriksa item sing paling ditemokake Amazon ing kategori utama sing padha, utawa produk sing padha uga. Cukup kanggo mbusak kabeh - mung asumsi dhewe sing saya bubar liwat laku dagang e-commerce. Oalah, wektu wis ditampilake, saran bisa dienggo.

December 6, 2017