Back to Question Center
0

Semalt: Apa sampeyan ngira dash (-) ing jeneng domain bakal ana ing SEO? [duplikat]

1 answers:

Pitakonan iki wis duwe jawaban ing kene:

  • Apa luwih apik kanggo nulis hypnose ing jeneng domain? 5 jawaban

Contone, sampeyan mikir yen Google lan mesin telusur liyane nggawe prabédan nalika siji jeneng domain kaya www. siteaboutsoccer. com lan liyane dijenengi www. situs-babagan-bal-balan Source - wd external hard drive clicking. com? Apa luwih apik kanggo misahake tembung kunci?

February 12, 2018
. Mesin telusur gampang banget ngenali istilah kamus tanpa dipikirake basa lan ora peduli manawa ana papan, mlayu, utawa ora ana ing antarane.

Aja luwih mikir SEO Iku mung ora kaya kuwi. Cukup fokus ing isi lan pengalaman pelanggan. Malah Black Hatters ngomong babagan isi lan pengalaman pelanggan. Sampeyan kudu banget.

Semalt: Apa sampeyan ngira dash (-) ing jeneng domain bakal ana ing SEO? [duplikat]
Reply