Back to Question Center
0

Semalt: Punika 404 ing file ora nampilake masalah

1 answers:

Salah siji saka kaca web klien kuwe kesalahan ing tema sing nyuwun informasi. css file sing ora ana. Nanging kaca kasebut katon apik. Mangkono klien ora gelem nduwe kesalahan kasebut. Alesan apa bisa diwenehake kanggo ndandani kesalahan nalika ora nyebabake masalah karo tampilan halaman - comprare un dominio google.

February 12, 2018
.

Saka Yahoo pedoman kinerja : -

80% wektu nanggepi pangguna pungkasan dianggo ing ngarep. Sebagian gedewektu iki diikat ing ngundhuh kabeh komponen ing kaca:gambar, gaya, skrip, Flash, dsb. Ngurangi jumlahkomponen kasebut nyuda jumlah panjalukan HTTP sing dibutuhakenerjemahake kaca. Iki tombol kanggo kaca sing luwih cepet .

Yen sampeyan ora bisa ndandani, sethithik sijine file CSS kosong ing panggonan sing bener supaya sampeyan ora ngaso wektu karo 404 kanggo kasebut.

Ing babagan mesin SEO mega sing Google .

http: // googlewebmastercentral. blogspot. com / 2011/05 / do-404s-hurt-my-site. html

Sejatine, ora. Ora masalah apa-apa, kalebu prioritas SEO sampeyan.

Sampeyan bisa mbantah yèn wis mbuwang sawetara milliseconds sing ngasilake 404 .