Back to Question Center
0

Semalt: Punika 404 ing file ora nampilake masalah

1 answers:

Salah siji saka kaca web klien kuwe kesalahan ing tema sing nyuwun informasi. css file sing ora ana. Nanging kaca kasebut katon apik. Mangkono klien ora gelem nduwe kesalahan kasebut - long term care insurance nebraska. Alesan apa bisa diwenehake kanggo ndandani kesalahan nalika ora nyebabake masalah karo tampilan halaman.

February 12, 2018
.

Saka Yahoo pedoman kinerja : -

80% wektu nanggepi pangguna pungkasan dianggo ing ngarep. Sebagian gedewektu iki diikat ing ngundhuh kabeh komponen ing kaca:gambar, gaya, skrip, Flash, dsb. Ngurangi jumlahkomponen kasebut nyuda jumlah panjalukan HTTP sing dibutuhakenerjemahake kaca. Iki tombol kanggo kaca sing luwih cepet .

Yen sampeyan ora bisa ndandani, sethithik sijine file CSS kosong ing panggonan sing bener supaya sampeyan ora ngaso wektu karo 404 kanggo kasebut.

Ing babagan mesin SEO mega sing Google .

http: // googlewebmastercentral. blogspot. com / 2011/05 / do-404s-hurt-my-site. html

Sejatine, ora. Ora masalah apa-apa, kalebu prioritas SEO sampeyan.

Sampeyan bisa mbantah yèn wis mbuwang sawetara milliseconds sing ngasilake 404 .