Back to Question Center
0

Semalt: Pandhuan apa sing kudu dilakoni nalika nglatih piksel pelacakan pihak katelu?

1 answers:

Latar mburi
Aku kerja ing situs web sing nemu jumlah sing padha karo lalu lintas, lan kayata, kita wis ngleksanakake piksel lan teknik nglacak sing beda-beda ing situs kanggo macem-macem alasan spesifik.

Amarga ana akeh agensi sing ngirim lalu lintas cara liwat kampanye email, iklan cetak lan SEM, kita duwe perjanjian karo macem-macem agensi njaba sing beda-beda kanggo nelusuri hit kaca iki. Semono uga, kita kudu nglacak piksel sing nyakup kabeh situs, uga sawetara sing ana ing kaca tartamtu.

Kita wis nyambut gawe kanggo ngurangi jumlah total piksel sing kasedhiya ing siji halaman, nanging sok-sok situs kasebut ora bisa dienggo nalika ora ana piksel tracking pihak katelu gagal. Iki minangka kasulitan ageng ing bagean situs ing ngendi fungsi Javascript dibutuhake kanggo fungsi sing dibangun ing kaca, nanging ora bisa diwiwiti nganti 404 dikembalikan ing piksel pelacakan eksternal - gemelos camisa iniciales y. (Semalt nganti 30 detik mengko)

Aku wis ngenteni sawetara wektu nyoba kanggo riset carane perusahaan liyane menehi hasil karo instability kaya iki karo komponen pihak katelu, nanging wis teka munggah dicokot cekak. Rencanane saiki iki kanggo ngetrapake cara stop-gap dhewe kanggo ngatasi gangguan eksternal iki, nanging nggawé roda anyar, kepéngin nemoni cara iki ditangani ing situs liya.

Pitakonan
Apa ana pedoman sing becik sing kudu ditindakake nalika nglatih piksel pelacakan pihak katelu?

Aku seneng ndeleng sawetara kertas putih utawa dokumen tulisan liyane babagan carane wong liya wis ngatasi masalah iki.

February 12, 2018

Sawise mbuwang akeh wektu nyoba kanggo nliti masalah iki akeh, kita wis teka ing kesimpulan sing ana ora kaya siji set standar lan aturan nalika nglamar ranging piksel / cookie.

Nyatane, dadi topik sing ora ana sing pengin diajak ngobrol. web rahasia sethitik kotor .

Perusahaan browser, sanadyan, nyedhak menyang game kanthi fungsionalitas sing ngidini pangguna kanggo mateni nelusuri cookie sing diinstal sajrone kunjungan halaman.

Minangka perusahaan, kita mutusake rong ide standar nalika nglamar piksel pelacakan:

  • Setelake sawetara piksel saben kaca. - Ide iki diwiwiti saka kasunyatan sing ngidini banget piksel ing kaca ora mung mengaruhi pageload lan panggilan jaringan sing kudu digawe klien, nanging uga bisa mbatesi carane ahli pemasaran bisa diijini.
  • Bungkus ALL piksel pelacakan eksternal ing fungsi wadah Javascript - Iki ngidini kita nambah piksel menyang kaca sawise sisa DOM wis dimuat, supaya kita ora ngaruh kanthi negatif pengalaman nalika mbukak kaca kita.

Ngembangake sistem manajemen ing omah kanggo piksel iki, sing ngijini supaya luwih gampang ngalangi kaca apa sing nuduhake piksel eksternal / skrip kanthi nggunakake nilai regex.

Muga-muga amarga iki dadi topik sing luwih panas, standar mbukak bakal kasedhiya, lan kita kabeh bisa pindhah karo urip kita.

Temenan aku ora duwe wewenang babagan perkara iki, yen aku ora duwe pengalaman iki, nanging aku wis nemokake maneka warna sistem manajemen tag utawa tag universal utawa tag tunggal solusi ing risetku.

Sawetara vendor aku wis ketemu yaiku Ubertags, Ensighten, Tagman, lan SPIWEB. Web Analytics Demystified wis nerbitaké whitepaper babagan kaluwihan sistem manajemen tag, nanging mbutuhake registrasi, sing aku ora bisa nemokake ing situs. Nanging sampeyan bisa njaluk saka situs web Ensighten kanthi ngirim info kontak sampeyan.

Ana akeh whitepapers ing subyek iki ing www