Back to Question Center
0

Semalt Aku nggunakake sawetara subdomains kanggo situs web sing ndhukung macem-macem kutha?

1 answers:

Dadi conto paling cedhak aku bisa menehi craigslist, kayata:

  • Craigslist Winnipeg: http: // winnipeg. craigslist. ca /
  • Craigslist Toronto: http: // toronto. craigslist. ca /

Apa nyalin gaya iki arep ngrusak kula kathah wicaksana SEO? Apa luwih becik kanggo nyiapake penyiapan kutha minangka www. newproject. com / winnipeg / utawa winnipeg - gas ejector design. newproject. com

February 12, 2018

Miturut artikel iki taun lalu karo Hubpages. com CEO, ngoper saka direktori menyang sub domain duwe pengaruh paling gedhé ing peringkat positif sawise nganyari panda algortihm Google matèni isi farms

http: // www. zdnet. com / blog / foremski / hubpages-ceo-on-googles-panda-algorithm-seo-doesnt-work / 1928

Sampeyan bisa tansah nindakake pangalihan 301 perm saka

www. newproject. com / winnipeg /

nganti

winnipeg. newproject.

kanggo ngewangi wong ngeling-eling

Bottom line: Aku arep nganggo sub domain, nanging ana konfigurasi sing luwih akeh lan sampeyan kudu nggawe manawa sesi wis diatur kanthi bener kanggo bisa pindhah antar domain tanpa perlu ngotentifikasi maneh, etc.

Aku ora bisa nemokake alasan apa sebabe sampeyan bakal natoni sampeyan, iku relevan lan mbiyantu para pangguna lan bot. Secara pribadi aku bakal pindhah menyang panyiapan sub-domain amarga luwih resik.

Aku seneng banget karo www. newproject. com / winnipeg / Lan alesan kanggo iki nalika aku mikir situs aku mikir jeneng situs lan ora kutha / negara pisanan, thats sawise pikiraken.

Uga wong luwih cenderung ngeja jeneng situs kanthi bener amarga bisa kurang karakter. Malah yen padha njaluk negara / wilayah atleast sing salah, sampeyan isih bakal rampung ing situs sampeyan.

Nanging iki mung dadi pilihan.

Semalt Aku nggunakake sawetara subdomains kanggo situs web sing ndhukung macem-macem kutha?
Reply