Back to Question Center
0

Semalt: Apa nambah gambar eksternal utawa javascript menyang situs web mengaruhi SEO?

1 answers:

Nalika nambahake gambar menyang situs sampeyan, ora becik nggunakake gambar sing ana ing situs liyane:

         

Kaya kanggo javascript, iku ora becik kanggo ngubungake menyang javascript sing ana nang liya:

                                      
February 12, 2018
. Nanging ana sawetara masalah sing kudu sampeyan deleng:

  • Situs eksternal bisa rada alon, sing bisa nduwe impact cilik ing SEO kayane algoritma Google kalebu kecepatan situs. Nanging yen sampeyan kepingin weruh apa-apa kaya jQuery hosting Google, mesthi bakal meh luwih cepet saka situs sampeyan, bener nambah SEO

  • Gambar utawa naskah bisa dibusak saka situs liyane kaya sing sampeyan gunakake.

  • Situs bisa ganti file yen hotlinking dideteksi. Kanggo gambar, padha bisa nolak kanggo ngawula utawa malah nampilake sing nyerang .

Semalt: Apa nambah gambar eksternal utawa javascript menyang situs web mengaruhi SEO?
Reply