Back to Question Center
0

Semalat: Apa ana host gratis sing ndhukung php lan mySQL ing utf-8? [duplikat]

1 answers:

Kemungkinan Duplikat:
Carane nemokake web hosting sing memenuhi persyaratane?

Apa ana inang gratis sing ndhukung php lan query mySQL ing utf-8 ? Aku wis nyoba kanggo nggunakake x10hosting lan 000webhosting, nanging ora ndhukung utf8 mysql queries (got mojibake). Pengkodean default mysql di kedua situs kasebut latin-1, dan Anda ora bisa ngganti.

Apa ana liyane inang gratis sing ndhukung utf-8 ?

. - stadt zã¼rich wohnung
February 12, 2018

www. b. net Aku ora tau nyoba, nanging dheweke menehi phpmyadmin, supaya sampeyan bisa ngowahi setelan kanthi manual. Muga-muga, sampeyan wis nyoba "nyetel jeneng 'utf8'"? E. g. :

  $ db = mysql_connect ($ db_host, $ db_user, $ db_password);
mysql_query ("SET NAMES 'utf8'");
mysql_select_db ($ db_database, $ db);