Back to Question Center
0

Aku duwe akeh 404 pranala metu, aku kudu ndandani? - Semalat

1 answers:

Aku duwe akeh njaba pranala ing kaca web. Akeh wong sing rusak, padha nuduhake 404 kaca situs eksternal. Aku nambah kabeh pranala: nofollow .

Apa mungkin Semalat ngukum kula ing asil panelusuran? (Aku duwe asil gedhe sing mudhun, aku nggoleki alasan)

February 12, 2018

Google ngandika 404 ora ala padha ora babras situs sampeyan utawa wong elses

Apa 404s babagan situsku?

http: // googlewebmastercentral. blogspot. com / 2011/05 / do-404s-hurt-my-site. html

Yen kabeh pranala njaba menyang situs web liyane aku bakal ninggalake situs kasebut ora situs sampeyan utawa sampeyan pancene kudu sumelang. Paling ora, wong-wong wis nyedhaki luwih cedhak karo domain sing tau ngemudhokake konten sing lagi ditemokake.

Sampeyan kudu miwiti ngangkut barang kasebut, lan nglakoni tugas kasebut. Yen kaca dibusak, banjur 404 iku ok. Yen dipindhah, sampeyan pengin nglakoni pangalihan sing tepat menyang lokasi anyar (sementara utawa permanen).

Yen sampeyan ngarahake kedhaftar menyang 404 kaca ing situs liyane, kedhaftar ora bakal seneng. Demi pangguna, sampeyan mbusak tautan sing rusak.

Aku melu proyèk direktori mbukak (dmoz. org) beberapa taun kepungkur. Salah sawijining masalah sing paling gedhe sing situs rika nyebabake pranala rusak. Kualitas direktori kasebut adhedhasar kabeneran rekomendasi.

Aku nyaranake nggunakake piranti lunak pranala mriksa kanthi manual kanggo mindhai kabeh pranala lan nemokake sing wis rusak

Aku duwe akeh 404 pranala metu, aku kudu ndandani? - Semalat
Reply