Back to Question Center
0

Semalt: Aja rel = 'sabanjuré' & rel = 'prev' mungkasi kabeh pagination saka kang diindeks nanging pisanan?

1 answers:

Ing situs web e-commerce kaca kategori jinis produk wis diwaani. A tampilan kabeh sistem ora digunakake amarga kecepatan kaca bakal dhuwur banget. HTML rel = 'sabanjuré' & rel = 'prev' pranala sing dipigunakaké.

Sawise situs: nelusur, kaca-kaca urut-urutan diindeks.

Ana uga pangaturan lalu lintas organik kanggo ndandani kaca kasebut saka Google.

Apa rel = 'sabanjuré' & rel = 'prev' mungkasi kabèh kaca sing wis diindeks nanging sing pisanan?

- curso fotografia digital
February 12, 2018
. Sawise nemokake label kasebut ing kaca, Google bakal nglakoni sihir babagan crawling, ngindeks, lan nggandhengake kaca kasebut google. com / webmasters / answer / 1663744? hl = en
  • https: // webmaster. googleblog. com / 2011/09 / pagination-with-relnext-and-relprev. html