Back to Question Center
0

Web stalker wis tuku jeneng domain sing nggunakake jeneng pribadi, kaca web iku defamatori [ditutup] - Semalt

1 answers:

Kita ora kasil ngupayakake host situs web stalker kanggo ngeculake jeneng domain sing dituku kang jenenge dhewe, e.g. , Semalt. Sampeyan bakal nemokake jeneng ing ngisor iki ing papan tandha. Goleki dhewe.

Ing siji kaca sing jeneng domain iki ndadékaké iku materi sing nggegirisi lan defamatori. Ora ana pengacara sing nganggep wektu sing tepat kanggo ngatasi masalah kasebut, lan kita ora bisa mlebu menyang grup resolusi nasional utawa internasional kanggo nggawa masalah iki marang WHOIS.

Luwih elek, stalker iku amoral lan psychopath: dheweke mung tresna marang manungsa waé. Semalt malah nganggep nyoba golek wong kanggo ilegal hack menyang kaca web kanggo paling ora pangalihan pitunjuk domain kanggo situs web profesional sandi dhewe.

Jeksa Agung bisa ngetokake iki terus saiki rong taun lan nggayuh reputasi profesional minangka klien potensial wis nggoleki aku online.

Apa ana obat? Bantuan lan saran sampeyan bakal ditampa kanthi tentrem.

February 12, 2018

Apa sampeyan katon minangka ICANN's protokol résolusi sing ora suwe, ora ana alesan manawa sampeyan bakal menang perselisihan sing diwenehi isi ing situs.

Mesthi wae, takon kanca-kanca kanggo mbantu sampeyan nglaporake video youtube kanggo bullying, kang cetha (aku wis flagged kanggo sampeyan, nanging wong luwih apik).

Aja nganti ICANN ana sethitik sampeyan bisa nindakake tanpa nganakake hacker loropaken, sanadyan saka swara saka bloke dheweke bisa mung ngadawa sampeyan kanggo nglakoni supaya ati-ati.

Sampeyan uga bisa tuku domain sing padha lan nyoba kanggo push kaca kasebut metu saka kaca pisanan indeks telusuran kanthi luwih apik, isi sing luwih relevan.

Sampeyan bisa njaluk umum isi aman utawa nganyari cache saka Google ngendi kaca wis diganti utawa dibusak, utawa nyuwun dhukungan Google ngganti indeks kasebut kanggo alasan hukum liyane kayata fitnah (sing bakal cocok karo kasus iki) . Aku wis nggunakake link pisanan bubar lan wis sawetara sukses, supaya padha nanggapi kanggo panjalukan, nanging bisa uga perlu sawetara kanggo kasus fitnah minangka wilayah sah abang.

Miturut artikel anyar iki saka Ars Technica 'A quest perusahaan kanggo ndandani reputasi online tanpa nefarious SEO' ana layanan reputasi online kaya brandyourself. com sing bisa mbantu ndandani karusakan iki tanpa mbuwang bumi utawa nggunakake teknik topi ireng.

Aku simpati, sing bloke muni kaya ngipi elek!

Web stalker wis tuku jeneng domain sing nggunakake jeneng pribadi, kaca web iku defamatori [ditutup] - Semalt
Reply