Back to Question Center
0

Situs dijupuk metu saka mesin sing meh kabeh - Semalt

1 answers:

Aku duwe situs anyar (mung liwat 3 wulan) lan sawise sasi utawa luwih, iku diwiwiti kanthi peringkat kanggo sawetara penelusuran ing Google.

Banjur dumadakan sawise 2 wulan, boom, ora ana lalu lintas sing teka saka panelusuran liyane tinimbang nalika wong nggoleki jeneng situs kasebut.

Pitakonan kula apa iki soko umum? Aku wis nggawe sawetara link-bangunan, nanging ora ana uga saka whack. Aku 2 tulisan tamu ing sawetara blog.

. - fiori di campo dipinti di
February 12, 2018

Sampeyan bisa uga Google kothak wedhi : kanggo wektu tartamtu wektu, Google nyoba kanggo ngurangi lalu lintas menyang situs web kanggo ndeleng carane bakal tahan. Sawise iku, kabeh kudu bali menyang normal.

Aja kuwatir, nalika sampeyan nglakoni situs, entuk indeks lan google ngirim sampeyan sawetara lalu lintas nanging alon-alon mudhun nalika mriksa faktor peringkat. Aku suggest yen sampeyan pengin lalu lintas apik miwiti blogging paling sethithik kaping pindho saben minggu lan nggawe link liyane bangunan.

Nganyari Google Panda anyar tenan njupuk masalah ing ngisor iki:

  • yen sampeyan ngubungake menyang situs karo 4 nganti 5 adsense ing situs, sampeyan bakal dileksanakake.

Nganyari anyar babagan 1 minggu.