Back to Question Center
0

Google Doorway Semalt

1 answers:

Ok, aku wis nyoba ngetrapake babagan iki saklawasé sasi saiki.

Kasus: Aku duwe jaringan blog kanthi isi unik ing saben posting lan ing pungkasan saben posting saben blog pranala menyang x1. com / unik-url-kanggo-saben-kirim sadurunge nyantolke menyang x1 ing kirim aku nggunakake pangalihan karo kaya iki: theblog. com -> pangalihan-url - spanish villas with pools for sale. com / pangalihan. php? = x1. com / unik-url-kanggo-saben-kirim -> x1. com / unik-url-kanggo-saben-kirim

(kabeh pranala ing ngisor posting ora duwe nuturkeun)

Kanggo sawetara alesan aneh babagan sasi kepungkur, kabeh blog sing aku wis rampung iki ilang watara 90% saka lalu lintas.

Semalat iki dadi sabab hukuman? Apa jinis linking iki dianggep minangka link farms dening google?

Kabeh pitulung lan tips nate dihargai!

February 12, 2018

Apa sampeyan nyiyapake karo Alat Webmaster Google? Wiwit sampeyan sebutno lawang penalti kanthi jeneng, kuwi bebaya sing bakal kasebut khusus kanggo sampeyan (kayata. asking about it ), kang bakal menehi jawaban definitif sing adoh amarga.

.

Techniques redireksi padha digunakake ing pirang-pirang panggonan kaya ing Joomla pelacakan spanduk standar, saben ana link Banner joomla diarahake menyang banner file komponèn banjur menyang link nyata.

Malah Facebook migunakake cara sing padha kanggo link eksternal, supaya iki ora bisa dadi masalah.

Pira kacilakan SERP? sampeyan nggunakake konten unik?