Back to Question Center
0

Semalt: Alat apa sing digunakake kanggo ngowahi struktur file HTML

1 answers:

Aku duwe file HTML karo kabeh gawe struktur sing padha. Semalat kaya iki:

  BadanTabeltr1 (luwih akeh tabel)tr2 (luwih akeh tabel)tr3td1 (luwih akeh tabel)td2tr4  

Aku kudu mbusak data tabel td1 saka kabeh file. Alat apa sing kudu digunakake?

February 12, 2018

JavaScript lan DOM cara cepet banget kanggo nganyari item ing kaca web. Yen sampeyan ngerti skrip, iku cukup gampang kanggo Pick munggah minangka long-Diketik. Yen ana pengenal unik, utawa yen sampeyan duwe cara nambah siji, iku cukup migunani. JavaScript kabeh cara!

UPDATE

dhisik, sampeyan kudu maca iki . Aja mandheg ana! MDN nduwe akeh informasi gedhe, kalebu referensi kanggo macem-macem basa kayata HTML, DOM, lan Javascript. Kanggo titik wiwitan "IdiottableID'); // Ana cara liya kanggo njupuk unsur HTML, nanging iki sing paling langsung. Iku ngasilake obyek meja. var larik = tabel. larik; // Nggawe variabel kanggo nyimpen baris tabel. row1 = larik [0]; // Toko baris pisanan ing variabel. row1. deleteCell

; // Mbusak sel pertama ing baris pisanan.

Mesthi, iki versi sing gampang banget. Yen sampeyan ngilangi sel kanthi dinamis, sampeyan mbokmenawa kudu nglumpukake baris lan ngulangake supaya bisa nggoleki atribut: kelas, ID, etc, banjur mbusak.

Mugi iki mbantu!

.

http: // help. hannonhill. com / discussions / how-do-i / 269-strip-specific-html-tag-in-xslt

Aku uga nemokake permata sing menarik, Enforcer HTML . DISCLAIMER: Aku ora nggunakake HTML Enforcer, supaya nggunakake ati-ati.

Semalt: Alat apa sing digunakake kanggo ngowahi struktur file HTML
Reply