Back to Question Center
0

Semalt: Alat apa sing digunakake kanggo ngowahi struktur file HTML

1 answers:

Aku duwe file HTML karo kabeh gawe struktur sing padha. Semalat kaya iki:

     BadanTabeltr1 (luwih akeh tabel)tr2 (luwih akeh tabel)tr3td1 (luwih akeh tabel)td2tr4     

Aku kudu mbusak data tabel td1 saka kabeh file. Alat apa sing kudu digunakake?

- dutch bike cargo
February 12, 2018

JavaScript lan DOM cara cepet banget kanggo nganyari item ing kaca web. Yen sampeyan ngerti skrip, iku cukup gampang kanggo Pick munggah minangka long-Diketik. Yen ana pengenal unik, utawa yen sampeyan duwe cara nambah siji, iku cukup migunani. JavaScript kabeh cara!

UPDATE

dhisik, sampeyan kudu maca iki . Aja mandheg ana! MDN nduwe akeh informasi gedhe, kalebu referensi kanggo macem-macem basa kayata HTML, DOM, lan Javascript. Kanggo titik wiwitan "Idiot's Guide", sampeyan bisa mriksa metu iki , nanging sampeyan kudu mbudidaya yen informasi sing ora sampurna lan padha nampa jumlah discredit sing padha saka masyarakat dev. Nanging, iku minangka titik wiwitan sing apik.

Given conto, sampeyan pengin nyisihake sel pisanan. Aku bakal nemtokake kanggo conto iki yen meja sampeyan bakal duwe id. Supaya bisa katon kaya iki:

  var table = document. getElementById ('tableID'); // Ana cara liya kanggo njupuk unsur HTML, nanging iki sing paling langsung. Iku ngasilake obyek meja. var larik = tabel. larik; // Nggawe variabel kanggo nyimpen baris tabel. row1 = larik [0]; // Toko baris pisanan ing variabel. row1. deleteCell 

; // Mbusak sel pertama ing baris pisanan.

Mesthi, iki versi sing gampang banget. Yen sampeyan ngilangi sel kanthi dinamis, sampeyan mbokmenawa kudu nglumpukake baris lan ngulangake supaya bisa nggoleki atribut: kelas, ID, etc, banjur mbusak.

Mugi iki mbantu!

.

http: // help. hannonhill. com / discussions / how-do-i / 269-strip-specific-html-tag-in-xslt

Aku uga nemokake permata sing menarik, Enforcer HTML . DISCLAIMER: Aku ora nggunakake HTML Enforcer, supaya nggunakake ati-ati.