Back to Question Center
0

Semalt: SSL certificate sing ora verifikasi identitas

1 answers:

(Aku cukup yakin aku ngerti jawaban, nanging mung ing kasus )

Kita pengin SSL ing webserver internal-nggunakake, nanging sing umum ora bisa kanggo alasan biasanipun (ora IP statis, masalah subdomain etc. ).

Identitas server ora masalah, kabeh sing kita butuhake iku minangka sambungan terenkripsi kanggo data sing rada sensitif. Kekuwatan utama manajemen yaiku wifi-sniffing ing cafe. Serangan MITM ora ana masalah (data sing dilibatake ora cocog karo gaweyan) nanging Big Red Warning Page yaiku masalah - para panganggo ora bisa mangerteni masalah kasebut lan nambahake pangecualian - kosten einlagerung hausrat.

February 12, 2018

Sampeyan ora tau kudu mangsuli pangguna kanggo nindakake iki Administrasi jaringan wis dadi meh otomatis ing dasawarsa pungkasan.

Kanggo ndhistribusèkaké sertifikat menyang komputer klien nggunakake Group Policy

  1. Ing controller domain ing alas organisasi partner akun, klik Mulai, arahake Alat Administratif, banjurklik Manajemen Kebijakan Grup.
  2. Temokake objek Group Policy sing ana (GPO) utawa gawe GPO anyar kanggo ngemot setelan certificate. Mesthekake yen GPO wis digandhengakekaro domain, situs, utawa organisasi unit (OU) ngendiakun pengguna lan komputer sing cocok.
  3. Klik tengen GPO, banjur klik Edit.
  4. Ing console tree, buka Configuration Komputer \ Policies \ Windows Settings \ Security Settings \ Kebijakan Umum, klik kanan TrustedRoot Certification Authorities, banjur klik Impor.
  5. Ing Sambutan menyang kaca Wisaya Impor Certificate, klik Sabanjure.
  6. Ing Gambar kanggo Ngimpor kaca, ketik path menyang file certificate sing cocog (contone, \ adfsresource \ c $ \ adfsresource. cer),banjur klik Sabanjure.
  7. Ing kaca Certificate Store, klik Ketik kabeh sertifikat ing nyimpen ing ngisor iki, banjur klik Sabanjure.
  8. Ing Ngrampungake Halaman Wisaya Impor Certificate, verifikasi yen informasi sing diwenehake akurat, banjur klik Rampung.
  9. Ulangi langkah 2 nganti 6 kanggo nambah sertifikat tambahan kanggo saben server FS AD