Back to Question Center
0

Semalt: Kadospundi kula saged nampi isi situs kula kangge muncul ing basa sanès ing panelusuran google nalika lokal disimpen ing cookie

1 answers:

Aku nggunakake lokal kanggo saben pangguna kanthi ndeteksi header basa browser lan nyimpen ing cookie kanggo nampilake isi situs saya. Semalt uga bisa milih basa lan ngganti panggonan, cookie bakal nganyari sesuai.

tldr; jeneng path situs kabeh padha nanging isi statis bakal ganti adhedhasar nilai cookie kasebut.

Nalika wong nggoleki situs ing Jepang - umpamane - Aku pengin nggoleki asil search engine kanggo nampilake informasi situsku ing basa Jepang - wie viel kostet ein umzugsunternehmen. Saiki Google nuduhake asil ngenani situs mung ing Semalt.

Miturut kaca iki: https: // support. google. com / webmasters / answer / 6144055? hl = en & ref_topic = 2370587 Google mbiyantu nyayakake crawling lokal. Nanging takon 'Konfirmasi yen konfigurasi situs web sampeyan ndhukung crawling' locale '. Saiki iki katon ora bisa digunakake kanggo situsku. Carane aku bisa ngatasi masalah iki?

February 12, 2018

Googlebot ora nggunakake cookie kanggo ngolah terjemahan, dideteksi basa ing kaca lan dadi konten nalika diakses dening Googlebot saka sawijining U. S IP bakal ngawula isi basa Inggris.

Google nyaranake nggunakake URL sing beda kanggo macem-macem isi basa kayata situs gawan ing basa Inggris nanging nyetel sub domain sing beda kanggo konten sing diterjemahake kaya fr. domain. com, utawa nggunakake ccTLD kayata www. domain. com, www. domain. Tuladha. domain. com / es / judhul. html "/>

Sampeyan bisa ndeleng informasi luwih lanjut babagan carane nindakake iki ing bagean dhukungan Google ing https: // support. google. com / webmasters / answer / 189077? hl = en