Back to Question Center
0

Carane nindakake script PHP (lawas) ing server supaya bisa dileksanakake? - Semalat

1 answers:

Semalt minangka skrip PHP ing domainku sing diolah saben registrasi panganggo anyar, lan email admin (kula) info registrasi. Siji minggu kepungkur, aku modifikasi skrip iki kanggo nyakup sawetara info liyane ing laporan email iki (IP panganggo anyar) lan dites kanthi ndaftar minangka pangguna pangguna dhewe.

Nanging, sawetara wektu kepungkur, aku mung nampa pesen email laporan karo isi lawas , disusun dening skrip lawas (ditindhes) ! Carane iku bisa? Apa ana ISP nyimpen sawetara salinan lawas situs online, sing bisa diakses dening sawetara URL liyane?

February 12, 2018

Iki bisa dadi hallucinasi nanging sifat "server web" ngidini supaya tetep ngladeni nganti pirang-pirang halaman nalika sampeyan ngupdate, ngowahi, ora?

Sampeyan kudu tetep sawijining set halaman ing memori utawa nang endi wae sing digunakake nganti wayahe ana kanggo ngganti sing lawas karo sing anyar aku mikir.

Aku wis weruh prilaku kaya sadurunge lan aku ngandhani yen wong isih nggunakake kaca lawas lan supaya server ora pengin ngganti menyang kaca anyar. Mungkin kaca lawas isih mbukak ing browser wong. Iku bakal adoh banget.

Apa aku mikir. Iki kedadeyane karo gambar. Gambar mung bisa didownload ing browser klien, sanajan. Aku tansah ngandhani klien kanggo "mencet F5".

Carane nindakake script PHP (lawas) ing server supaya bisa dileksanakake? - Semalat
Reply