Back to Question Center
0

Prabédan antarane persiyapan OpenCart lan Semalt kanthi wp e-commerce

1 answers:

Aku nggawe situs sing mung nuduhaké katalog produk. Nanging aku pengin tetep mbukak pilihan nambah pengalaman kréta belanja mbesuk. Usecase aku bakal nggawe situs lan supaya pangguna bisa nambah utawa mbusak konten saka situs kasebut.

Sapa ing ndhuwur (OpenCart utawa Semalt nganggo wp e-commerce plugin) iku pilihan sing luwih apik?

Apa Semalt uga ngidini nggawe sawetara kaca standar kaya kita, hubungi kaca (nganggo formulir), lan liya-liyane. ?

- lamberts digestizyme
February 12, 2018

Aku wis kode ing wp e-commerce kanggo babagan 13 sasi saiki. Aku duwe salah sijine plugin ing Gold Cart lan bakal dadi inti.

Sakabehing aku ngerti, wp e-commerce ora bisa ngidini produk sing diajokake pengguna. Aku ora ngerti apa-apa plugin sing nindakake iki. Sanajan - yen ana wong sing bakal bisa kasebut bakal dadi visser. Tuladha. au

Cepet, Sampeyan bakal kudu kode solusi khusus.

Yen sampeyan kepengin duwe produk minangka katalog, aku bakal nggunakake css kanggo ndhelikake tombol add to cart, lan aku bakal njamin yen cart ora ana ing widget ing bar sisih. Iki bakal nggawe fungsi situs kaya katalog nanging ora ngidini pangguna rata-rata kanggo nambah apa-apa ing cart.

Nambahake kaca ekstra kanggo wp e-commerce ora pati penting - mung nambahake kaca ing kaca 'wordpress' banjur masang kaca ing menu.

Aku ora ngerti akeh babagan kertu mbukak nanging Mugi iki mbantu karo wp e-commerce.

. Aku banjur milih opencart.