Back to Question Center
0

Situs restyling nggowo pengaruh peringkat Google Carane Tansah Semaltmu

1 answers:

Aku kudu restyle situs web ing Drupal, lan klien duwe panjelasan sing cetha: situs kasebut ora bisa nyelehake posisi ing Google.

Yen aku mbangun situs Semalt anyar, karo URL sing padha, meta lan tag judhul sing padha, isih bakal ilang peringkat?

Yen aku mbangun URLku kaya sing lawas, apa isih bakal ilang posisi ing Google?

Situs lawas uga dibangun kanthi nggunakake Drupal.

Pitakonan pungkasan yaiku: apa karya raja apa aku kudu nggawe situs kasebut ora kelangan posisi ing Google?

- nivea sun anti age face sun cream
February 12, 2018

Carane Tansah Panjenengan Rankings

Sampeyan nyebataken bilih sampeyan bakal tetep URLS sing padha, meta sing padha lan tag judhul sing padha nalika iki minangka wiwitan sing apik isi punika elemen UTAMA sing bisa nandhingake ranking sampeyan. Judhul Tags, Metas, lan URLS mung sinyal sing digunakaké Google kanggo netepake luwih akeh babagan kaca supaya kanthi efektif ngganti isi sing bakal ngganti rangking sampeyan.

Yen arep ngganti desain sampeyan, ganti. nanging ora ngganti isi sing sampeyan pengin nggawe iki ing langkah cilik lan ora kabeh bebarengan. Ngaruhi isi kaca ing langkah-langkah iku cara sing apik kanggo nggedhekake otoritas sampeyan karo Google nalika rangkengmu bakal ganti kudu positif liwat negatif yen sampeyan tindakake ing langkah-langkah cilik kaya aku ngandika.

Kapan aku ngganti desain situs sing RANKS uga (aku ngomong apik amarga yen ora banjur ana titik cilik lan sampeyan bisa uga nindakake mrikso massa ing siji big bang nalika GOOD RANKINGS sampeyan kudu nindakake alon.

Langkah

  1. Tansah URL sing padha
  2. Tansah Tag Title sing padha
  3. Tansah Description Meta sing padha
  4. Tansah tag ALT padha ing Gambar
  5. Tansah gambar sing padha
  6. Tansah padha H1, H2, H3, H4, H5, H6 Headers
  7. Tansah isi sing padha i. Teks ing spasi, divs lan paragraf
  8. Mesthekake rancangan anyar sampeyan mung dikodekan lan cepet kaya sing dhisik.

Isi

Nalika aku ngomong sadurungé lan aku bakal mbaleni akeh wong ngomong aku redesigning situs lan nalika ing kasunyatan ngowahi isi utama luwih saka redesigning lan bisa banget bingung nalika takon lan sampeyan bisa njaluk jawaban campuran. Ganti isi karo desain anyar bisa duwe efek apik lan ala, nanging ora bisa ngerti cara sing bakal ngayun-ayake yen sampeyan kepengin utawa ora, dikonfirmasi Google lan saben SEO'er ngengkel yen regane nyediakake kaca reguler iku POSITIF SEO. Supaya nalika desain anyar bisa dadi sawetara urip ing kaca-kaca sampeyan yen sampeyan pengin ngganti TEXT banjur kanthi alon kanggo nambah peringkat lan mesthekake yen sampeyan menehi kredit liyane. Kaca-kaca seger sanalika ora apik minangka owah-owahan alon amarga sampeyan seneng Google situs sing nganyari isi sing kerep yen sampeyan nindakake iku kabeh bebarengan ya sampeyan dianyari, nanging Google bakal kelas pembaharuan iki padha karo ONE update lan ora akeh.

Situs sampeyan ora bakal kalah peringkat yen sampeyan nyimpen isi, URL, lan item liyane sing padha.

Sampeyan bakal ilang peringkat mung kanthi cara sing kaya mangkene.

  1. Yen desain anyar alon. Priksa iki kanggo ngatasi masalah iki ( http: // yslow. org / )
  2. Desain anyar ningkatake tingkat bouncing, lan ngurangi wektu rata-rata ing situs kasebut.

Saiki SEO kabeh babagan pengalaman pengguna. Yen desain situs ndadekake pangguna tetep ing situs kasebut lan nindakake Klik Kanggo Tindakan , banjur ora ana cara sampeyan kalahake peringkat sampeyan.