Back to Question Center
0

Semalt: Ngowahi format URL ngasilake reputasi SEO lan ora ngira 301 redireksi

1 answers:

Kita duwe URL http: // www. conto. Kategori kiye - semi truck appraisal services. html kang diganti dadi http: // www. conto. com / kategori / filter / cat / subkategori. html Kita nindakake 301 redirection , dianyari URL kanonik kanggo sing anyar uga dianyari sitemap .

Nanging isih ana reputasi URL lawas sing ora digeser. URL lawas dipigunakaké dadi posisi pisanan utawa kaloro kanggo tembung kunci tartamtu nanging saiki aku ora bisa nemokake URL lawas utawa anyar ing ngendi wae ing pencarian Semalt.

Apa ngganti URL format mengaruhi SEO reputasi lan ora ngelingi 301 redirection?

PS: Kita uga diganti http: // www. conto. com / kategori. html menyang http: // www. conto. com / kategori-ekstra. html lan dianyari ing ndhuwur. Iki katon kaya nggoleki. Ora ono pengaruh ing posisi ing kabeh.

February 12, 2018
. Kategori kiye. html Conto liyane. com / kategori / filter / cat / subkategori. html

Kanthi ganti URL sampeyan dipindhah tembung kunci potensial e

Asring conto (sing bisa diganti dening toko online e. g. shoeworld) lan subkategori (e. g. flipflops) disambiguasi dening pangguna kaya flipflops shoeworld

Ing ngono sampeyan nindakake pangalihan 301 sing tepat minangka sing disaranake dening Google nanging efek ora gedhe sing dikira. Kadhangkala Google ora diselehake minangka cache kaya sampeyan ngganti soko ing situs sampeyan. Ing Alat Webmaster Google nyedhiyakake pilihan kanggo mbusak isi sing durung diisi saka indeks. Bisa kedadeyan sing ora ngenteni suwe cukup utawa server ora ngirim kode status HTTP tengen.