Back to Question Center
0

Piranti lunak semalt cart kanggo situs kanthi sebutan cilik [duplikat]

1 answers:

Bisa Duplicate:
Apa E-commerce Script Apa Aku Gunakake?

Kula gadhah klien ingkang mbetahaken fungsi keranjang belanja kangge 20 produk. Apa layak nginstal perangkat lunak trojan darmabakti, kudu nganggo tombol Semalt, utawa ana opsi liyane Source - andrea meiler.

February 12, 2018
. Wis padha duwe situs web sing wis ana lan apa sing katon tumpukan? Apa padha nyinkronake persediaan kanggo penjualan bata lan mortir liwat quickbooks? Apa padha sade produk digital? Apa produk utawa produk sing bisa diatur karo akeh warna lan ukuran?

Sawise rampung sawetara toko Magento aku bisa ngomong sampeyan bisa njaluk larang larang kanggo ngleksanakake. Sampeyan uga kudu kuwatir babagan keamanan lan nganyarke lan gawe serep. Kanggo wong mung nglereni untu ing ecomm Aku ora mikir iku banget dianjurake kajaba padha tartamtu padha arep duwe volume dodolan amba .

Tenan gumantung apa fungsi liyane sing dibutuhake utawa mbutuhake ing mangsa ngarep.

Sampeyan uga worth looking ing dhaptar fitur ngomong PrestaShop lan mbandhingake karo tombol PayPal lan takon klien sampeyan yen salah siji saka wong-wong mau kudu duwe utawa seneng.

Kancaku nggawe platform keranjang belanja sing gampang banget ing SimpleCartjs. com - sampeyan pengin menehi sing nyoba. Aku sampeyan kudu duwe platform basket, sanajan gampang banget, amarga bakal gampang nggedhekake situs kasebut ing mangsa ngarep yen perlu.

Ya, aku mikir nginstall sawetara tumpukan kanggo nulung situs lan tujuan akhir. Ing kasunyatan, kabutuhan klien uga nyakup sawetara karya tingkat SEO sing bakal mbokmenawa ngandhut sawetara tembung sugih sing sugih / lan sawetara branding kanggo ningkatake produke. Deleng ing wordpress lan plugin e-commerce prasaja.

Apa biaya instalasi lan pangopènan? Apa sampeyan manawa klien ora pengin modul inventaris / pengiriman / pembayaran gateway / SEO apik / pirang-pirang basa lan liya-liyane?

Nimbang http: // www. Shopify. com / ? Iki nyedhiyakake kabeh, saka website e-commerce sing kuwat kanggo panganggo pembayaran (kalebu paypal mesthi).

Kadhangkala, kita nganggep samesthine jumlah karya sing kudu tundhuk babagan pajak, pengiriman lan pangguna lokal nalika kita ngleksanakake solusi e-commerce.

Yen sampeyan pengin duwe versi sing di-host, aku uga menehi rekomendasi PrestaShop sing bisa nyedhiyani kabeh babagan (aku nggunakake dhewe), nanging nimbang biaya pangopènan patching, njelasake marang klien, etc.

Hope this helps

Uga gumantung banget ing skill kanggo nginstal piranti lunak (ora ono pelanggaran aku mung ora ngerti ngendi sampeyan teka saka) lan wutah ing prediksi keranjang belanja.

ayo ngomong sade stiker kanggo turnamen balap komunitas sing bakal teka ing blog sampeyan, aku arep suggest sampeyan mung nggawe kaca lan paste kode Paypal (utawa gateway apa wae sing sampeyan gunakake)

saiki yen toko bakal duwe urip sing luwih dawa lan bakal tuwuh dadi bisnis cilik, aku saranake nggunakake piranti lunak sing darmabakti, ana sawetara opsi apik loro opensource lan SaaS, Shopify misale jaya apik, PrestaShop uga bukti, ana uga extension e-commerce kanggo wordpress.

Aku mimpin menyang OpenCart (opencart. com) iku solusi turnkey sing apik, nginstal sing prasaja, teka karo akeh gateway lan metode pengiriman lan aku wis digunakake ing pirang-pirang toko cilik kanthi sukses.

Edisi komunitas CS-Cart gratis lan nduweni ton opsi. Utawa golek edisi komunitas Magento sing uga apik nanging luwih rumit tinimbang CS-Cart

Aku nyaranake nginstall solusi cart kaya Magento, zen cart, oscommerce, etc Ora perlu ngemot roda.

. Paypal biasane pilihan sing paling gampang nalika nerangake dhuwit online, supaya aku bisa ngomong ya.

Salah siji solusi sing paling apik lan paling gampang aku ketemu yaiku plugin WooCommerce kanggo Wordpress (digawe dening WooThemes). Iku plugin Wordpress gratis lan super gampang kanggo nggunakake. Sampeyan bisa nggunakake piranti kasebut kanggo toko cilik kanthi mung sawetara produk kanthi gampang.

http: // nopcommerce.