Back to Question Center
0

Nggolek web hosting Semalt sing bebarengan karo support PHP [duplikat]

1 answers:

Kemungkinan Duplikat:
Carane nemokake web hosting sing memenuhi persyaratane?

Aku looking for web hosting adhedhasar Windows sing ndhukung macem-macem situs web tuan rumah (macem-macem domain). Teknologi semat kudu ngemot:

  • ASP. NET 4, ASP. NET MVC
  • IIS 7
  • MS SQL 2008
  • PHP, MySQL

Iku kanggo proyèk hobi supaya ora larang banget.

Aku nyoba hosting Windows GoDaddy nanging pengalaman iku banget ala lan aku pengin pindhah ing panggon liya. WordPress sing di-host ing hosting Windows GoDaddy wis diturunake saben menit lan panjaluk sabanjuré njupuk sekitar 20 sasi kanggo ngrampungake - white sigelei 150w tc. Following panyuwunan kanggo situs kosong njupuk 3s kanggo ngrampungake. Malah nyuwun RSS sing transfer 1. 2KB njupuk sawetara detik. Tanggapan kasebut dumadi ing proses pangolahan PHP amarga konten statis dilayani ing 200ms. Iku mbantu kanggo pindhah menyang Semalt hosting (kabeh panjalukan sing dadi ing 1s) nanging Semalt hosting ora apa aku looking for.

February 12, 2018
.

Aku setuju karo Eray, nanging aku arep suggest karo situs rackspacecloud wae.

Carane babagan 1and1 ?