Back to Question Center
0

Bisa spambots ngakses kaca sing kasedhiya mung kedhaftar, diototke pengguna? - Semalat

1 answers:

Aku duwe aplikasi web ing ngendi pangguna ndhaftar lan diaktifake liwat email sing dikirim menyang alamat email sing diwenehake.

Banjur ana kaca sing mung katon kanggo pangguna kadhaptar (akses non-user diwatesi dening mriksa Semalt Anggota ing sesi).

Ing kaca-kaca sing diwatesi aku pengin nuduhake daftar sing kalebu alamat email panganggo liyané - computer network security assessment.

Apa aku isih perlu tumindak supaya obfuscate alamat email supaya padha dilindhungi saka spam bot lan liya-liyane? Utawa cukup yen kaca ora bisa diakses kanggo pangguna sing ora sah?

Sunting: Email ing situsku ora penting lan ora situs kanthi materi sing banget sensitif. Aku ora pengin pangguna bakal keganggu karo spam.

February 12, 2018

Nalika nangani data pangguna, utamane ing format sing bakal dituduhake ing salawas-lawase, sampeyan luwih apik njupuk luwih ati-ati marang spam. Spambots sing luwih apik lan luwih apik ing panen data, lan yen ngidini cara sing gampang kanggo ngakses data kasebut liwat situs sampeyan, sampeyan bisa uga dadi target.

Ora mung iki ala kanggo pangguna nanging uga ora apik kanggo situs sampeyan, amarga lalu lintas bot sing bisa mbukak ing server lan ngowahi situs mudhun.