Back to Question Center
0

Carane aku bisa mblokir pengunjung situs nggunakake browser lawas - Semalt

1 answers:

Aku pengin situsku mblokir akses menyang pengunjung sing nggunakake browser sing kadaluwarsa kayata IE6 lan IE7 etc.

Aku looking for a script sing bisa digunakake kanggo mblokir browser tartamtu ngakses situs sandi

. - rb4171 ray ban
February 12, 2018

Sampeyan bisa ndeteksi versi Internet Explorer sing lawas kanthi nggunakake fitur IE Conditional Comments . Potongan snippet ing ngisor iki nalika kalebu ing kaca web bakal pangalihan versi sing lawas saka IE 8 menyang kaca kapisah -