Back to Question Center
0

Apa apik kanggo SEO lan ora becik kanggo pengalaman pengguna kanggo ngowahi header menyang pranala? - Semalat

1 answers:

Aku duwe artikel wong tuwa sing ngucapake sedhela babagan artikel bocah, lan nduweni pola iki:

  • H1 - Artikel Induk
  • Pambuka cilik
  • H2 - Sub Artikel Title 1
  • Sawetara isi
  • H2 - Sub Artikel Title 2
  • Sawetara isi
  • Kesimpulan

Apa pendekatan sing paling apik kanggo nggawe pranala menyang sub artikel yen kita njupuk pertimbangan SEO lan pengalaman panganggo?

Apa normal / umum kanggo ngowahi header menyang pranala?

PS: Aku pengin pranala menyang artikel anak eksternal (kaca liya), ora kanggo pamblokiran internal ing pase sing padha.

February 12, 2018

H1 kudu padha karo judhul artikel, supaya ora ana arti H1 dadi link.

H2 bisa ditandhani minangka link, nanging minangka jangkar, kaya

teks

Yen sampeyan pengin nggawe link / lompokan internal menyang H2 , sampeyan nyambungake karo

mlumpat menyang H2

utawa, kanthi lengkap, notasi alamat Absolute:

mlumpat menyang H2

Coba format iki:

  


 Sawetara kaca </ title>
</ head>
<body>
<h1> Judhul utama </ h1>
<h2> Daftar isi </ h2>
<ol>
<li>
 Seksi Siji  <br>
</ li>
<li>
 Seksi Dua  <br>
</ li>
<li>
 Bagian Tiga  <br>
</ li>
</ ul>
<h3> Seksi Siji </ h3><p> salah siji, siji, siji, siji, siji, siji, siji, siji, siji<p> salah siji, siji, siji, siji, siji, siji, siji, siji, siji
<h3> Bagian Dua </ h3><p> loro loro loro loro loro loro loro loro loro loro loro loro two two two dua two two dua two two dua </p><p> loro loro loro loro loro loro loro loro loro loro loro loro two two two dua two two dua two two dua </p>
<h3> Katelu Telu </ h3><p> telung telung telung telung telung telung telung telung telung telu telung telung telung telung telung telung telung telung telung telung telung telung telung telung telung telung telung telung telung telung telung telung telung telung telung telung telung telung telung telung telung telung telung telu<p> telung telung telung telung telung telung telung telung telung telu telung telung telung telung telung telung telung telung telung telung telung telung telung telung telung telung telung telung telung telung telung telung telung telung telung telung telung telung telung telung telung telung telung telu</ body>
</ html></code> </pre><p> Aku apologize kanggo kaca HTML rada ora profesional, nanging aku kudu nggambarake soko supaya ing tabel isi, nalika wong milih bagean, browser kanthi otomatis nggulung layar menyang bagean kasebut. Kanggo kompatibilitas HTML 5, sampeyan kudu ngganti <code>  </code> kanggo salah siji <code>  </code> utawa mung mbusak <code>  </code> lan ngganti nganggo <code> ID = "apa wae" </code> lan masangake menyang tag H3 supaya sampeyan entuk umpamane: <code> <h3 ID = "three" / h3> </code> </p><p> Aku dhewe ora bakal ngowahi header menyang link amarga ora maksud header. Yen sampeyan pengin pranala minangka ukuran gedhe utawa teks sing dienggo, sampeyan kudu nyoba nggunakake gaya stylesheets lan aplikasi gaya menyang teks.                             </div>
                            <div class="comment-footer">
                                <!--                                    <div class="posted_at">-->
                                <!---->
                                <!--</div>-->
                                                            </div>
                        </div>
                                    </div>
                                    <div                     class="formCommentFixed">
                <img class="closeCommentImg" src="//semalt.com/img/del_qa.png"/>
                <form class="formComment" data-id="1065314">
                    <span class="titleFormComment">Apa apik kanggo SEO lan ora becik kanggo pengalaman pengguna kanggo ngowahi header menyang pranala? - Semalat</span>
                    <textarea name="comment" class="comment-area" data-ll-placeholder="4813"
                              placeholder="Help with your answer ..."></textarea>
                    <div class="replyCmnt" data-ll="4814">Reply</div>
                    <div class="commentNotifyField"></div>
                </form>
            </div>
        </div>
            </div>
</div>
</div>
</div>
</div>

<script src="/js/main.js?23" type="text/javascript"></script>
        <script src="/js/post.js" type="text/javascript"></script>
    <!--LiveInternet counter--><script type="text/javascript">
    new Image().src = "//counter.yadro.ru/hit;reputation?r"+
        escape(document.referrer)+((typeof(screen)=="undefined")?"":
            ";s"+screen.width+"*"+screen.height+"*"+(screen.colorDepth?
            screen.colorDepth:screen.pixelDepth))+";u"+escape(document.URL)+
        ";h"+escape(document.title.substring(0,150))+
        ";"+Math.random();</script><!--/LiveInternet-->

</div>
</body>
</html>